Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 10, 2009

Pertandingan reka T-Shirt PAS REFORM.

Oleh : AdukaTaruna

Okeh geng semua. Memula gua say salam kat lu orang dulu. Assalamualaikum.

Ni gua dengan rasminya melancarkan projek mereka design T-Shirt berkonsepkan PAS Reform. Then kita akan undi design mana yang paling popular. Then kita cetak lah. Pastu jual. Untung jual akan digunakan dalam projek LANGGAR HADI 2010. Gua story terus-terang ni.

So, sesapa yang rasa berdosa tak payah join. Settle. Jangan lupa bagi nama lu untuk setiap design. Sebab, kalau menang,  nama lu (tak kirala nama betul ke, nama samaran ke) akan diabadikan dalam cetakan T-Shirt tersebut. Bermakna, kalau 1 Malaysia beli T-Shirt ni, 1 Malaysia lah pakai nama lu.

1) Guna maksimum 3 warna sahaja.
Gradient dan transparent layer tidak
dibenarkan

2) Simpan design anda dalan file .PNG
atau .GIF pada resolusi 1000 x 750 px
Tip : Guna File->Save for Web

3) Sila lakarkan nama samaran anda untuk
disertakan pada design.Design mestilah
original dan tidak mengandungi apa apa
logo pihak lain


4) Tolong sebarkan kat blog korang la, please. Sesapa yang terer hack Harakah ke Malaysiakini ke, lu tolong sekali letak poster pertandingan nih. Hahaha. Berg, lu tolong tampal kat forum TKO, DD, UO. Asal kena deleted jer, lu tampal. Sampai la nickname lu dah jadi Berg198, baru lu benti.

5) Pemenang akan dapat T-Shirt free + cetakan nama dalam design + melancong ke Rusila bersama krew PROJEK LANGGAR HADI 2010. Melancong ke Bali pun dapat. Tapi claim kat Cenangau. Gua takda duit.

Wokeh go! go! go!..fire in the hole!<--- nih ayat xenan. Gua tak paham langsung slogan nih.



















































Kredit kepada xenan untuk totally idea dan kerja.

3 comments:

Berg said...

bro... poster nie upkanlah kat ruang atas tu.. so that x de la jauh ke belakang klau lu post lain... btw x dak yg minat ka??... hahaha... amacam nie bro... lu laju sangat kata dose.. kan semua dah takott... kuang2

marhaenr said...

logo malaysia reform tu ada sikit2 cam logo perodua je...

Lyn said...

ha ah lah marhaenr, macam logo perodua. Apapun ambe suka kerja xenan.