Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 22, 2009

Kerajaan Pusat taja Perak Express!



Oleh : AdukaTaruna

Berita ini sahih. Editor Perak Express, Mat Saman Kati disahkan ditaja oleh Kerajaan Pusat melalui GLC Proton. Gambar ini adalah buktinya. Sementara itu, seorang krew Perak Express, Dugong Darat juga dikatakan bertolak ke Kuala Lumpur pagi tadi bagi menguruskan tajaan tersebut.

Berita selanjutnya akan dilaporkan.

9 comments:

RAKYAT MARHAEN said...

ha..ha...lawak hari minggu bro

Anonymous said...

-brani lu ckp camtu?..kang MSK kate lu x brmoral,mnyebarkan fitnah,xde etika,bla,bla,bla...

-cntik umah lu bro..bole wa lpak lame skit..link ke blog lain pun ade,siap ade pro UG/ pro PR lg,huhuhu.. xprlu nk msukkn blog byk2,wat beratkan blog lu jer..

-zargus-

mudzaffar said...

ha ...ha...ha cakap nak kawtim dgn MSK nak cemarkan bumi Perak...belum sempat aku pakat hambat...hangpa dah kecut berterabur....piiirahh

Sesat punya melayu

dugong_darat said...

pala hangguk la...

Aku baru bangun tiduq nih... Hang betui la Aduka...

alexander said...

fuhhh proton MSK tu...
proton hasan ali tak de ke???

dugong_darat said...

bukan MSK ler...

MSX lerr yeop...

matsamankati said...

Peergh!!Hang baru pekena ayaq ketum dengan ubat kaki tiga kot?
Mati hidup balik aku tak kan ambik hang jadi derebar.

dugong_darat said...

kah kah kah kah

dugong_darat said...

sebab rabun ehem-ehem... hehehehehehe