Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 24, 2009

Kempen boikot PAS



Oleh : AdukaTaruna

Kalau gen Cina, mayat TBH sampai gali 2 kali untuk dapatkan keadilan. Tapi gen Melayu mana bedah siasat Terengganu 2008?

Mana bedah siasat Bagan Pinang?

Mana hasil Lembaga Displin PAS terhadap PAS Selangor?

Bawah karpet sapu, ma. So, jika sah PRK di DUN Seputeh, dan sebaik sahaja memasuki fasa kesahihan; gua akan kempen boikot PAS di kebanyakan forum.

Kalah pertempuran demi kesediaan peperangan besar.

BOIKOT PAS DI SEPUTEH. AJAR PAK LEBAI GENETIK MELAYU.

16 comments:

ekramhakim~ said...

duka, asal entri kome maken pendek jer lepas tukar blog skin baru ni..

uma said...

wa rasa
dah ilang ummph bila lu maki dlm blog ni.

mungkin perasaan wa je kot..

CgLyn said...

ekram, dia pun rasa tak selesa dengan cat putih ni, kut.

CgLyn said...

ambe pun perasan gak, uma.

Anonymous said...

Design terbaru blog lu macam barua, cipan tenukn munkee dan semua yang hodoh

kah..kah...kah...kah.. (gelak cara tukar tiub)

kaiban said...

beb..gua dah hilang respek kat lu punya perjuangan..kita hidup nie berpandukan perjuangan yg mencari keredaanNYA bukan sebab2 yg lain,biar gua hilang pangkat,harta mahupun keluarga tapi gua tak akan tinggalkan perjuangan yg murni ini..
didunia kita bebas berbicara dan berkarya tp esok dihari pengadilannya pasti kita pulak akan diadili pulak,usah kita menyesal dikemudian hari...renung2kan dan pikir2kanlah diatas kata2 lu..

Anonymous said...

bosan la rumah baru ni.

silap warna la. putih ni kurang feel la, background hitam bagi otomatik rasa garang gitu...

aduka pun dah kurang feel sekarang ni entah apa sebab agaknya. takkan nak tulis pun outsoure jugak kot?

atau pun sibuk projek langgar mak janda skrg ni?

- UNON

The Highlander said...

Sekali lagi wa ulang.

Lu nak nak ambik maklum atau lu nak tukar.

Lu hentam tak ingat. Lu hentak sampai tak larat nak bangkit. Ludah kiri kanan. Lu mmg brutal.

Tiba-tiba lu pakai baju pink. Sakit hati!!Sakit mata!!

Nabi kita pakai serban hitam ketika masuk Mekah,kan?

AdukaTaruna said...

oii.. hitam tu kan lambang maksiat. kah kah kah.

putih kan lambang ulama. lu ni tak bleh ke gua nak jadik ulama sket.

jgn sampai gua geget hasan ali kang.

The Highlander said...

Lu jangan perasan. Wa tak kata lu macam nabi/ulamak.

Wa nak bagitau lu, hitam tu garang!!

Kalau lu tak paham gak, lu mmg genetik yang sama.

Anonymous said...

dah jadi sampah

mudz said...

blog baru lu ni langsung tak ada umph tak mesra pengguna....tukar ke asal....

Dari lu sibuk hasut menghasut memboikot PAS, lebih baik tubuh parti sendiri jadi PRESIDEN...lepas tu pilih majlis ulamak sendiri....ikut lu kepala...tak payah nak hasut menghasut...

haprak ramizu pun....dia ada telur tubuh PIS....lu serupa ayam jantan kokok aje kuat...kena hambat berterabur.

Anonymous said...

Oii..bhai!

Lu buang aje kontraktor baru lu tuh! Tak boleh harap....Lu nampak lembut cam cibai....tak de ummmpp!

Geli geleman wa....

Projek langgar janda jangan lupa....wa nak start langgar Maiza, janda akhi hayyi duu...Lu nak ikut??? ada bran???!!!

Asakura said...

Salam
AT, ramai org bising warna tulisan merah dlm blog lu.

Wa cadangkan lu design wane pink ngn merah.

Dasat tu.

the calibrator said...

woi AT.... gua rasa dah lain macam dah tak ori langsung....lebih baik lu tukar cepat design blog lu ni sebelum gua blah...

gengkilangspeak said...

woit!!!!!!
Ntahapapentah le korang nih..
comment le pasal atikel ni, yg dok cbuk pasal warner pesal. Korang punyer cun sgt ker.
Lu punyer atikel ok Aduka. Emmm.... klu bleh x yah ler kasar sangat.
Tp gua mmg sokong BOIKOT PAS & boikot trus PRK.
Adiossss.............