Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 30, 2009

Hasil bayaran Arifahmi kepada gua.



Hasil menjual blog gua, fikrah gua kepada Arifahmi, syukurlah. Gua dah mampu pakai kete best nih. Siap bid harga no plat tu bhai... Dan kete ni gua akan buat untuk Langgar Hadi tahun 2010 kelak. Yeee yaarrggghhhhh!!

Oit xenan. Lu kalau nak tumpang kete baru gua, bukak kasut sebelum naik! Tolong respek sunnah sket. Biar kita tak dapat Langgar Hadi, asal sunnah tak kalah..

"Aduka, Hadi kencing la. Patut biar dia naik unta, asal Islam tak kalah. Asal sunnah tidak kalah."

"Tau xpee....."

x_x

9 comments:

Anonymous said...

bhai..asal kau tangkap foto dr dlm keta? nampak sgt..muahahaha.....

bhai..asal blog langgar Hadi tak boleh masuk? tunggu kena invite ke? apa raaa tak 1 Malaysia la macam ni.......

~KOPI JANDA

kasawari said...

woii badigol... lu rompak gambar Songkok Putih lu claim lu ambik gambau? badigol la lu. sama je lu dgn tulang besi. suka putau belit. mau jd vellusamy kaaa??? lu tipu die-hard-fan lu bole laaaa bro..

AdukaTaruna said...

kopi duda

blog tu kelam-kabut lagi. lu masuk blog malaysia-reform dulu.

tu pun x siap lg. haha. melayu ma...

macamoranggila said...

Biar kita tak dapat Langgar Hadi, asal sunnah tak kalah..
Lu macam nampak sudah takut nak langgar Hadi

macamoranggila said...

Ada takut ke????

bumblebee said...

sapa lak takut.

tak nampak ke aduka dah rangka plan bayeekkkkk punya.

siap bro SongkokPutih nak sponsor lagik. maceh bro... duwet lebih dapat ler den wat beli topap. ngeee

uma said...

klu turun KL dgn kete no12 ni
sudi sekiranya
tumpangkan wa...hihi

Anonymous said...

Mantap la AT n the geng... cuma kurangkan penggunaan kata2 lucah... baru orng respek sikit... hikmah beb..

Tulang Besi said...

wow jual diri pada arifahmi boleh dapat MPV.

Hebat kau AT? Apa ilmu kao nuntut?