Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 7, 2009

Gerakan MASSSA for PAS REFORM!

Statistik Profesor menunjukkan 213% golongan muda menolak pimpinan sedia ada. Blog-blog muda kembali atas pagar. Disini gua senaraikan blog yang menyokong seruan kearah PAS REFORM (yakni blog-blog yang menampal logo PAS REFORM).

1. Cenangau
2. Albakistani
3. Ikut Suka Aku
4. Xenan
5. ..a moment in time..
6. Kak Maymot
7. Bukan Anak Dunia
8. BaganUtama
9. C++
10. Wak Banjar
11. Hanz
12.ManjongMari
13. Kapak Besi
14. Reformis Jalanan
15. Tulang Besi 
16. Wartamaya
17. my-restless
18. Batu Gajah Mari 
19. Aku Ingin Bebas.
20. rashidah-alkampari
21. shalehudin 
22. muslimeen-united
23. Karpet Kuning
24. pr-vs-bn
25. kerabubersuara
26. Cikgu Lyn



Kita mulakan seruan ke arah gerakan massa PAS Reform. Mana-mana blog yang gua tak sempat masukkan dalam senarai nih, lu orang tinggalkan link blog lu orang dlm ruang komen atau shoutbox gua kat sebelah tu.


Ayuh Gerakan Massa PAS Reform!!

31 comments:

Manjungmari said...

salam...
blog aku besaq punya PAS reform, hang tak masuk senarai pun....mua...wa..wa

AdukaTaruna said...

Haha. Gua dah update. Sapa lagi yang gua tercicir, gua masuk list nih.

Kapak Besi said...

http://realaduka.blogspot.com/

aku juga..

Anonymous said...

saya nak jadi suara latar..
hihi



[gud lak suma org!!]


nur

Anonymous said...

Nasha,mustapha ali,hassan ali jelas jenis manusia yg munafik.Guna agama untuk kepentingan dunia..kalau ikhlas berjuang untuk agama,sila letak jawatan dgn cara terhormat..

Anonymous said...

Zaman sahabat nabi dahulu mereka bertolak-tolak tak mahu jadi pemimpin sebab takut memikul amanah yg besar.

Pemimpin PAS sekarang ni, jika terdapat bantahan terhadap kepimpinan mereka, sepatutnya berusaha untuk meletakkan jawatan untuk mengelakkan dari fitnah seperti kata-kata mereka gila kuasa dsbnya.

Ini tidak. Lagi berusaha mengekalkan kuasa ada lah. Siap nak saman masa kena tuduh buat perjumpaan gelap dulu. Punya lah kemut kuasa. Akibatnya sekarang makin pecah belah jadinya.

Reformis Jalanan said...

AT, tambah aku jugak.

http://reformisjalanan.blogspot.com/

usinwafer said...

gua xmau PAS Reform..Gua Nak Pas berREVOLUSI..apadianie

Anonymous said...

haha..
nak evolusi ke, transformaasi ke..
atau reformasi ke, ianya membawa
kepada arah yang sama~!

PAS Reform!

Anonymous said...

http://wartamaya.blogspot.com/

Anonymous said...

bodoh punya abu bakar chik! fakap! orang kritik pas sebab pandangan terbuka ahli akademik, mung tu dok terperok kat ganu mane gheti gapo. fuck!

restless.. said...

www.my-restless.blogspot.com

restless.. said...

sesak napas gue!pas dah nk bertukar jadi UMNO.parasit parasit parasit bnyk.fakap la seme berjuang demi perut.sembang lebat,tp abuk tarak,dari bini sorang tambah jadi dua,muda lak tuh,dari rumah semi D ada yg dah tukar bungalow,ada lak yg utang bank juta²

Anonymous said...

gua pun nak join jugak

tapi gua takde blog la

bukannya tak nak buat, nanti kalau buat pun susah gua nak update, buang masa gua je

apa pun gua sokong PAS reform

jibam

bumblebee said...

bagus la kau ni jibam, kalau semua
orang nak jadik blogger, nanti takde
pulak nak jadi tukang kritik sebab
semua sebok update blog. haha.. apa
apa pun jom kita sapot gerakan massa
PAS reform!

fight fight fight!!

Anonymous said...

walaaaaaaaaaaaaaaa,,,,keh keh..walaaaa lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kah kah

Anonymous said...

aku nak walak dengan adukateruna mua ah ah ah

Hanz_Azdi said...

habeh ler nama blog kita semua AT bagi Ustaz Deris tu exchange dengan pita rakaman sulit si Hasan kot nih?

jang oh jang..hehe

adua hilang teruna said...

wa nak join jugak...jangan lupa masukkan gua sekali...

http://adukahilangteruna.blogspot.com

tapi, bukan langgar hadi, gua nak backing hadi depan lu semua..hehahahahahaha

awas: jangan delete wa punya nih!!! Kalua tak gua kondem lu jang...sampai bila2

BukanCalon said...

bagi steady skit bro.. wa pon nak jugak da...

bukancalon.blogspot.com

Anonymous said...

gua sukung lu

Anonymous said...

pkr ngan dap xperlu refom ke? kat dalam pkr lagi ramai org umno yang lagak dan perangai serupa cam umno

bukan ke pkr ngan dap punca kjatuhan kerajaan perak..apsal tak refom diaorang gak

fakap mak korang la

Anonymous said...

bai

gua cadang lu buka satu website pas reform

lepas tu setiap ahli tulis artikel every week desak PAS untuk reform

jibam

p/s umno reform wujud lagi ker?
dah lama tak bukak website diorang

Anonymous said...

gua cadangkan untuk minta semua ahli bagi sumbangan untuk operasi website pas reform nanti

xenan sebagai bendahari sila kolek duit

jibam

Anonymous said...

fakap mak lu

lu tu yg kena reform..macam cibai berlagak pandai

otak tahap munafik umno

Anonymous said...

macam geng yang nak masuk main silambam la pulak...hehahahaahahah

lawak antarabangsa la korang ni....

hahahaahah

"aku budak minang'

Keyman said...

Kau takde kejo lain ke Aduka? Taraf pemikiran kau dah mengalahkan puak2 UMNO la....

Cuba kau banyak2kan istigfar....

kerabubersuara said...

BRO AT

ko lupa nk masukkan kerabubersuara skali dlm list tuh

kerabubersuara.blogspot.com/

Taliban said...

wa tade blog.

Islam perlu progresif,not static mendatar

HIJRAH!!

wa sokong lu org

prblogger said...
This comment has been removed by the author.
prblogger said...

Blog gua lu lupa taruk pakatanblogger.blogspot.com