Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 23, 2009

CEO PMBK enggan letak jawatan.

Oleh : AdukaTaruna

"Saya tidak akan menanggalkan baju amanah ini." Itulah kata-kata dari CEO PMBK kepada media.

"Saya dipilih oleh ahli lembaga pengarah. Ini adalah satu amanah."

Ketika ditanya wartawan agensi FAKAP tentang persepsi rakyat dan undian yang dibuat di laman-laman web tanah ar, beliau berkata :

"Semua itu tidak terperinci. Saya hanya ambil maklum sahaja."

"Saya tidak mahu melihat wajah-wajah anda semua. Tapi untuk hari ini sahaja. Jangan jadi ejen barat. Turun, dan masuk dalam gelanggang politik." Tiba-tiba Abu Bakar Chik buat magik mencelah dalam sidang media berkenaan.

Berita selanjutnya akan menyusul.

6 comments:

Harris said...

Hoh!Kon0 laie TGHH lu watkn.Udah2 la tu AT.Mkin mrh lak mreka2 yg wala' tuh..

Anonymous said...

-lu ade2 je la..kang ade yg plak ckp dunia korporat ngan dunia politik lain,bro..dunia korporat memerlukan persepsi utk survive dalam pasaran,manakala dunia poltik tak memerlukam persepsi,cume memerlukan undi ahli saje..kah kah kah..

-ariffahmi kna ckp dia tgh main bole kt tgh padang, so org lain jgn nk pndai2 kuarkan die..huhuhu..

-zargus-

Anonymous said...

macam sial

akukau said...

al bakistani kata ada pompuan kena rogol, dia call Aduka Taruna, rupa-rupanya perogol tu Aduka Taruna, merogol pompuan dalam persepsi yg di halalkan oleh AT. Tiba tiba tulang besi hadir buat magic dan menjerit ni komplot hassan ali ni nk menjatuhkan aduka je

Anonymous said...

Bodoh punya perumpamaan...

Kalau nak sindir TGHH pun, jangan samakan cara perlantikan yang berbeza.

-penembak babi-

Babi adalah spesis yang suka hentam tanpa guna otak...!

uma said...

klu wa jadi CEO tu
wa bgtahu..
wa mau SPRAM siasat sampai lubang cacing apa yg berlaku selama
wa dilantik mjadi CEO ni.

dah alang2 memeluk pekasam..
dah imej wa rosak
imej PAS rosak
imej mertua wa rosak
ingat dgn letak jawatan leh cover balik ke?
bior SPRAM siasat sampai puas.
wa suruh diaorg wat suruhanjaya diraja lak
wa suruh kerajan kelantan wat SELCAT ala slngor tu..
siasat sampai lubang cacing.
setelah abis semua siasatan
tiada bukti yg tercalit
baru lah wa letak jawatan
as tanda kemenangan wa...hahaha


ni nampak sgt
mcm bersalah je....hahaha

pastu wa bgtahu kat hadi,
wa x kan menanggal bj amanah ni
selagi mana wa x terbukti bersalah..haha