Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 20, 2009

Blog gua ditutup dengan rasminya.

Oleh : AdukaTaruna

Dengan ini, secara rasminya, gua mengumumkan penutupan blog gua pada 6 petang ini hingga lewat pagi esok bagi kerja2 tingkat taraf di bawah RMK20. bumblebee akan hambek alih kejap. Sekian terima kasih. So, kepada pelepak2 tegar di blog gua, pepandai lu lepak kat memana dulu.

Gua cadang blog Roslan mms.

18 comments:

Edyes said...

aku ingat ko nak tutup terus.. huhu

macam ada ancaman pulak...

pemandu teksi said...

tutup terus pun takper..memecah belahkan ummah jer blog mcm nih..!

blues untuk rakyat said...

mana boleh tutup.....

blog ni bagus untuk orang2 melayu yang agresif ...

sebab membaca blog ni perlu mengunakan IQ.....

kah...kah...kah.....

Ahmad said...

alhamdulillah, kurang sikit dosa tu

Anonymous said...

Blok dajjal laknatullah yang sewajibnya ditutup terus sampai kiamat. Paling kurang 2 sebab: 1. Sepaya dosa penulisnya tidak terus nebgunung tak tertanggung. gunakan masa rihat untuk mencari keinsafan dan bertaubat; 2. Boleh menghindari umat dan gerakan Islam daripada fitnah perpecahan.
Harap Aduka teruna fikir-fikirkan.

ikan emas said...

oooo..
nak buat rumah baru ke?
berapa tingkat? berapa bilik?

Topeng Perak® Unmasked said...

Yang mana cakap "fitnah" tu semua geng UG... hujah x dak apa tak dak...

Yang ada cuma modal...

Modal dia...

"Perpecahan"... SEBIJIK MODAL REGE MURAH UMNO/BEER END..!

FAKAP LU LA...!!!

HAHAHA...!!!

renzo said...

aisehh wa ingaktan tutup terus kahkahkahkah... nasib baikkk kejap je:))

uma said...

lg mantap
lu punye blog maki-maki lu yeaaa...haha

ni najib punye sponsor ke ni?
ada lebih kasi lah wa skit..haha

Anonymous said...

-waaa,tahniah la,dah renovet rumah bru lu nie..kalu cmni pyah la puak2 ug nk cri mkn..hahahaha

-zagus-

bumblebee said...

woit.. den dah kato la ngah.. template nih hambar... bangun pagi tgk tros den nak tido balik...

ngah.. tuko lg la neh.. hahahaha

Topeng Perak® Unmasked said...

Woi AT... pesal blog kau dah jadik macam blog GayBoy..?

Jahannam..!

Anonymous said...

tutup yg hitam tu buka yg putih ni ke? ok lah yg ni sejuk mata memandang, AT jgn tutup, I am a regular reader here though seldom respond.

eddy said...

wakakakaka...wa dah ckp maa.Gayboy terus..unsur2 pinky neh

bumblebee said...

uits bro topengperak..
apa gay2 nih...
nih mau kena wat psikologikal profile nih.. ala2 wjk vs parpukari.

hahahaha

Anonymous said...

eddy.. ske sgt pinky.. kah3

Harris said...

Tkezut gua ingatkn nak tutup trus.Tarak syok ar cmtu.

am apopo said...

macam biskut...
kejap ada kejap xada.