Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 12, 2009

Blog AdukaTaruna akan di private kan kelak.

Oleh : AdukaTaruna

Minta maaf. Selepas ini blog gua akan di private kan. Hanya yang membeli T-Shirt PAS REFORM sahaja di invite masuk. Ni ala2 Dasar Baju T Negara la. Ala.... macam UMNO buat Dasar Automatif Negara tuh. Cukai kete luar tinggi nak mampos, then paksa semua beli proton.

Selepas design dipilih, dan dicetak, pembeli baju T akan di invite. Kah kah kah. Macam bagos jer. Weih... ni minta rayu nih. Jangan tak beli plak T-Shirt tuh. Mampos gua nak langgar Hadi kalau takda dana beb. Takan lu nak suruh gua rompak bank?

Equipment tu yang mahal tu weih. Ikot hati, gua jual jer xenan kat Siam.



Equipment apo tu AT?

Gile ko nak langgar Rusila bawak spender jer. Baju kalis peluru 6 set. Helmet full face 6 unit. Uniform ala2 FRU 6 unit. Safety boot jenama Red wing 6 pasang. Tu belum masuk helikopter Apache lagi tuh.

24 comments:

Anonymous said...

anak sungai betul la lu ni

buat lah pasaran terbuka, nak beli tak beli sukati lah, blog lu tak payah diprivate kan

jibam

p/s gua order satu

Anonymous said...

blah la lu AT!

Anonymous said...

-insyaAllah wa beli satu..

-zargus-

Anonymous said...

kalau siapa beli sama la sokong gerakan anti islam

say no to AT

Anonymous said...

hoi AT!? aku cadang kau buat 1 laporan anggaran bajet projek ni. contohnya...

- makan minum
- pengangkutan
- duit tol
- penginapan
- peralatan
- rencam
- dll

baru la nampak rasional kegunaan duit tu..baru la ada penderma dan pembeli t-shirt tu....
ini tak, org pun tak tau lu nak pakai duit utk ape..samar2 maaa...
apa raa tu pun nak ajar ke bhai...
hahaahaaa.....

~KOPI JANDA

AdukaTaruna said...

ye ke kopi janda? kah kah kah. padan muke gua.

takper. nanti gua mintak tolong team. sebab gua bangang bab2 belanjawan nih.

Anonymous said...

alah kalau lu privatekan blog lu ciput jer la ikut blog lu nanti....

-abanghensem

Anonymous said...

eh mesti la bhai..tu kan 1 kemestian..
sbb tu setiap tahun kerajaan buat belanjawan/bajet, baru la rakyat/pembayar cukai tau pelan kerajaan membelanjakan wang negara.....
seleweng tak seleweng tu bab lain, yg penting ada laporan anggaran perbelanjaan...ada black n white bhai.....

~KOPI JANDA

bumblebee said...

wakakaka.. jap. den nak gelak berguling2...

kah kah kah..

ngah, giler melampau dah nih ngah. siap nak privatekan blog.. wakakakaka.. rasa nak baling slipar jek kat laptop ekau tu ngah. hahahaha.. woi.. cepat2 la antar design. camner nak cetak t shirt kalau takder design nih!!

sila lah berlumba2 anto design. nanti dpt t shirt free. kiter nak kasik adiah misteri nih. ngeee..

abgensem, mana design lu bro? lu nih kepoh kemain, suh wat design lu menyorok lak. jgn simpan ilmu lu tu bro.. hahaha.. ada adiah misteriiiiii...

striker said...

Siut lu AT...

gua baru nak lepak2 kat blog lu ni.. takkan nak di privatekan plak. nnt wa nak lepak mcmana? Wa nak rembat lu punya satu pun tak mampu.

Jgn mcm tu bro... ke takut kena spy ngan mata-mata bro..

Wa rayu kat lu ni bro...

striker said...

Siut lu AT...

gua baru nak lepak2 kat blog lu ni.. takkan nak di privatekan plak. nnt wa nak lepak mcmana? Wa nak rembat lu punya satu pun tak mampu.

Jgn mcm tu bro... ke takut kena spy ngan mata-mata bro..

Wa rayu kat lu ni bro...

Anonymous said...

woi aduka aku nak order 4 helai.

tapi jangan lupa buat siza xxl dan xxxl,gua dan adek beradek wa badan besarla.

wa serius ni.

kami semua ahli pas yg bersijil,sipa frame lagila kat rumah sejak 1o tahun dulu masa time reformasi

Anonymous said...

oiii bumblebee.... wa mana reti buat design baju.... nantikan jadi design ala² puteri UMNO haru beb.... kaleer pink plak tu.... hahaha


-abanghensem

Anonymous said...

tipula takde sponsor
husam pam duit kat lu tu ape

Anonymous said...

anon 4:26 ... lu ingat nak pam² duit ni boley cakap cam tu jer ke... kalau pam duit ni cam korek idong logik la si usam tu nak pam duit... tapi bagi wa lebih baik la aduka langgar hadi tu ngan pakai spender jer... pakai plak spender kaler pink....konfem TGHH surender.... hahaha

-abanghensem

Anonymous said...

wey serius ka lu nak privatekan blog nie? kalau boleh takyah aaa private... kalau betui hang nak mintak sumbangan projek langgaq hadi...sila pamerkan no akaun maybank hang ka apa2 ka...nanti kami pakat2 sumbang kot atm deposit...

Anonymous said...

kahkahkah abang hensem..kalau AT serang rusila pakai spender pink..

malula husam..haprak betul blogger upahan die pakai spender pink

Evelyn said...

woi woi.. asal kutuk kaler pink.

sensitif woo..

AT dah siap tempah seragam FRU tp belang2 itam dan pink.

ala2 pink panther..

keh3...

uma said...

AT dpt sponsor dari husam ke?
AT
lu klu dpt jgn lupo kwn2 tau..haha

wa jarang bebeno beli bj yg ada lambang PAS ni...haha

gayasopan said...

"kalau siapa beli sama la sokong gerakan anti islam

say no to AT"

ayat ni jnis baling batu smbunyi tangan.nmpk sgt belah(jnis parti) mn org ni.aduka ni xde pon anti islam,anti ulamak pon bukan.yang die anti adalah ulamak yang mmasuk politik x boleh handle.jnis ulamak 2je.klo ulamak jd presiden leh handle politik,die x benci,klo ulamak dok jaga dasar,tp xjoin politik,xde hal.xkn i2 pon x nmpk.

Evelyn said...

hui gayasopan nih..

bodek kemain lagik..

nak tshirt free ekkk..

Hanz_Azdi said...

weh korang buat ler lekas baju tu...rega bape?
aku x sabar dah order nih...hehe

Xenan said...

huhu,
tdr org nak antar design dulu ker..wa masuk dan menang tnpa bertanding kang

Lyn said...

sah lah mahal sangat jual baju tu. hujung tahun ni banyak duit nak guna. yang sulung tu nak amik spm, yang kedua pmr. padan2 patut dah lah. insya-Allah kalau mampu ambe beli satu.