Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 1, 2009

Betapa lajunya Najib.

Oleh : AdukaTaruna

Setelah tersebar spekulasi MAZA terjun ke kancah politik, dan gambar Haron Taib berjumpa MAZA, MAZA terus ditawarkan Najib menjadi YDP YADIM.

Dengan ini gua tuntut Haron Taib datang jumpa gua plak. Mana tau Rosmah pulak tawar gua YDP Maybank. Jibam musti dengki punye lah.

6 comments:

Anonymous said...

Maaf cakap. Satu Perlis dia dok sebar ajaran sesat, nanti satu Malaysia pula jadi sesat, eloklah tu....

Anonymous said...

memang laju la sebab makin hari makin tergugat..... cam sorang pemimpin tu..... bila TGNA sebut jer buat EGM..... baruuuuuuu la laju bagi komen..... kalau tak menyepiiiiiiii jer...... hehehe

-abanghensem

Anonymous said...

aduka.... jibam ni orang kuat TGNA..... tapi cam wa la kalau lu mintak phone number.... kawan kita tu akan membisu jer.... hahaha

-abanghensem

Anonymous said...

AT

confirm gua tak dengki rosmah nak tawar lu jadi ydp maybank kalau lu boleh bagi gua kontrek cuci aircond kat maybank nanti

abanghensem

wa dah cakap nak join projek langgar hadi, so kalau dah tetapkan masa bagitahu le, confirm gua bagi no phone. aduka tak pakse pun wa akan beli baju langgar hadi tu

jibam

Anonymous said...

bodoh sapa yang kata maza sesat.. kalau tak belajar agama jangan nak buat spekulasi ja.. umno tu yang sesat...

Taliban said...

Najib..semakin laju beb

wa rasa sbb dia tau profile dia ada byk problem,byk kes,tu yg dia kena cepat tabur gula2 kat tanah.satu cara yg cepat,dgn ikut idea2 anwar.sume dia nak buat beb.1st dulu,idea lompat2 parti.pastu,16sept dah umum cuti penubuhan msia.skrg pun dah pandai guna perkataan 'rakyat'.sekolah 1 aliran dia nak buat gak.

kalau pas x reform utk jadi lebih cergas x tau la