Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 5, 2009

Bagi gua simpan rakaman sulit Hasan Ali.

Oleh : AdukaTaruna

Dari sumber tertentu (gua takda bukti), dikhabarkan Hadi membuat arahan kepada Tuan Ibrahim Tuan Man supaya memadam rakaman tersebut demi kerahsiaan dan kemasylahatan parti. Bila nak padam, gua tak tau. Maybe selepas siasatan.

Tapi gua bantah. Sebab itu adalah bahan sejarah. Lu nak jadi serupa UMNO ke? Menghapuskan bukti2 sejarah untuk membentuk sejarah sendiri yang cemerlang? Mana ada sejarah jemaah Islam suci 100% bhai. Mesti ada barua2 punya. Mesti ada ketua2 yang tak sedar diri lemah punya. Wajib.

So, mana-mana pemimpin PAS yang ada bidio tu, send kat gua. Tak payah letak nama lu pun. Bak sini gua simpan kedua-dua rakaman Hasan Ali tu. Gua nak rakam dan bentuk satu sejarah yang bebas dan tulen untuk generasi depan.

12 comments:

Shannaro said...

mengemis la lu...

Anonymous said...

Wahabi menghapuskan bahan sejarah di Arab Saudi

indraputra80 said...

Bro'AT

Nak buat apa benda tur??

Buat tak tidur nyenyak buat diri jadi resah aje.

Elok2 malam bole tidor,silap silap tak dapat lagi nikmat tur.,dek memikirkan apa ke jadah simpan barang kalau tak di gunakan.

Masa tur Iblis pon mula jadi kawan ,die berbisik,Eh!lur paparkan atau lur gunakan,atau ini peluang lur jadi.....kaya ke,popular ke...

Kan susah?

Kan jadi beban.,

Tapi tak tau lah kalau dah tabiat suka cari beban suka silak kain orang.

Buat lah...esok pada hari di bangkitkan tanggong lah beban itu sekali lagi,dan waktu tur tak bole mengelat lagi.

up 2 you.

Anonymous said...

Setuju dgn Inderaputra80. Lu ni AT, ada dtg Usrah ke? Sudah habis silibus arkanul bai'ah ke belum? Kalau belum, dalami betul2 dgn Naqib bertauliah sebelum menulis. Wa, mmg nak ceroboh lu punya blog sbb dh biadap sgt. Sigh...

C++ said...

Bhai....

Gua rasa takder saper nak kasi lu... hahaha.. bukan sebab depa takut.. tapi sebab wala' tak bertempat...

Bhai... diorang nie belajar ngan Najib Razak la... sebab itu disuruh padam .. macam rekod kedatangan Altantuya ke Malaysia yang dipadamkan dari rekod Jabatan Imigresen tue la... hahahaha

Kalu diorang takut sangat dengan rakaman tue... jangan la pi buat roadshow satu Malaya ... jangan buat perjumpaan terang mahupun gelap... betul dak...

Anonymous said...

Mansur dari Sabah mati2 tuduh gua SB. Ntah mana hilang mamat tu, tp gua yakin, dia still follow blog gua nih.

"Jangan risau, klu kau ikhlas, jalan yang pilih ini akan mendapat pertolongan Allah. Tapi kalau ada niat tidak baik, Allah Maha Mengetahui. Teruskan menjadi pemerhati bebas"

-almansur-

Anonymous said...

"aku tahu kau bekas pelajar UM..

one more thing, dalam banyak-banyak jalan, ada jalan yang tak semua orang boleh lalu, tapi kau ada cara utk lalu.."

-almansur-

Shannaro said...

wa rasa hasan ali tak berniat nak khianat pas. dia nak bawa islam cara tersendiri. anggap pas dan rakyat mcm peserta summer camp dia. wakakka.....

p/s: off topic ke mcm ni?

Anonymous said...

lu AT dah lebih teruk dari Umno

bukan ke najib yang belasah duait mak bapak lu

apa raa..ni mesti ekna bayar ngan najib biol ni

Anonymous said...

lu AT dah lebih teruk dari Umno

bukan ke najib yang belasah duait mak bapak lu

apa raa..ni mesti ekna bayar ngan najib biol ni

Anonymous said...

ADUKA TERUNA,hang kalau jahil sekalipun,jgn lah terang2 tunjuk dkt org,buat malu hang dan keluarga hang saja.Kalau hang tak reti dgn adab dan cara org agama berhujah dgn dalil dan ilmu,lebih baik hang duk diam,jgn duk tulis,mengata,maki hamun alim ulamak.Org bukan islam jer yg tak hormat dan memuliakan ulamak.Hang aku taktau lah..

Anonymous said...

Nasha,mustapha ali,hassan ali jelas jenis manusia yg munafik.Guna agama untuk kepentingan dunia..kalau ikhlas berjuang untuk agama,sila letak jawatan dgn cara terhormat..