Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 2, 2009

Suara Hadi 1st class di Sinar Harian.


Oleh : AdukaTaruna

Beberapa edisi Sinar Harian N9 telah menempatkan suara Hadi di muka hadapan. Satu peluang yang baik kerana akhbar ini lebih dibaca masyarakat berbanding Utusan dan Harakah. Ini adalah peluang liputan. Manfaatkan. So, gua tuntut PAS atau PKR terutamanya (kerana PKR jenis laju dalam taktikal) menyediakan sekumpulan lulit yang menyampaikan hasrat undi protest seandainya insuran 3rd party dimansuhkan.


5 comments:

Anonymous said...

gua jadi serba salah pulak la wahai aduka,gua memang minat blog lu tapi terasa berdosa pulak skg bila masuk lu punya blog semacam bagi semangat lu terus berblog.

sejak lu hina isteri nabi kita.

ceh apa la lu ni.

gua ni penyokong pakatan

Edyes said...

aduka,

bila hang hina bini nabi?

hang nak jadi macam rosnah mat aris nak mampus tu..?

Anonymous said...

Edyes, lu x tgk dia pnyer posting 2 3 hari ni ker.? kalau ko bace gerenti ko rase nak terajang mamat nih..-al hasan

saye said...

sorry ye:
ada sorang mamat yang isap rokok sambil isi minyak
so ada la dua tiga puluh orang dok teriak " woi BODOH nape isap rokok? tak baca sign board ke tulis dilarang merokok" jumlah yang teriak jadi sampai beratus

last skali ramai lak orang jahil yang ikut isap rokok gak pasal simpati kat mamat yang kena maki ni.

kan elok kalau yang tukang maki ni tambah sket maki diorang kat mamat jahil ni mcm " woi bodoh nape isap rokok, bangang betul. tak nampak ke signboard dilarang merokok? KALAU KO ISAP ROKOK NANTI TERSAMBAR DEK MINYAK ATAU GAS YANG ADA KANG TERBAKAR LAK KO, KALAU KO SAJE TAKPE KARANG NGAN SATU STESEN TERBAKAR TAK KE SUSAH, BODOH PUNYA ORANG!"
so orang lain yang takda ilmu pun boleh tau sebab mamat ni kena maki.
bukan sebab tak ikut signboard je

saye said...

sorry ye:
ada sorang mamat yang isap rokok sambil isi minyak
so ada la dua tiga puluh orang dok teriak " woi BODOH nape isap rokok? tak baca sign board ke tulis dilarang merokok" jumlah yang teriak jadi sampai beratus

last skali ramai lak orang jahil yang ikut isap rokok gak pasal simpati kat mamat yang kena maki ni.

kan elok kalau yang tukang maki ni tambah sket maki diorang kat mamat jahil ni mcm " woi bodoh nape isap rokok, bangang betul. tak nampak ke signboard dilarang merokok? KALAU KO ISAP ROKOK NANTI TERSAMBAR DEK MINYAK ATAU GAS YANG ADA KANG TERBAKAR LAK KO, KALAU KO SAJE TAKPE KARANG NGAN SATU STESEN TERBAKAR TAK KE SUSAH, BODOH PUNYA ORANG!"
so orang lain yang takda ilmu pun boleh tau sebab mamat ni kena maki.
bukan sebab tak ikut signboard je