Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 8, 2009

Rahsia Berg & Pendi terbongkar.

Patutlah Berg berkampung di sana. Patutlah Berg nak g sendiri, taknak bersama jemaah PAS Penang. Patutlah Berg cari Wak Al-banjari. Patutlah Pendi enggan masuk kem PAS, tapi masuk kem Isa Samad. Patutla sampai berparang berpedang.

Rupa2nya kerana ini. Ini macam, petang ni gak gua sampai sana. Sumber.





13 comments:

Kumbang said...

o patutla spy baba banyak menyelinap masuk kempen BN.

yang menggiurkan jugak kau cari kekeke.

AT, dr Zul tak datang ke?

mountdweller said...

Wah.. hot! Sapa dia tu?

paloibinmulau said...

amoi2 ni anak sedara isa samad. jadi tak salah bah kempen utk bapak sedara hee hee hee

Anonymous said...

Amoi Bukit pelanduk tu.
Balas jasa pada Isa Samad sebab kerana budak pendek tu lah ramai yang jadi kaya kat sana.

Lu tolong wa, wa tolong lu.
Kita kawan maaaa....

muraisenja said...

bonus tu..... skirt tu potong lagi pendek lagi teruja maaaaa mcm gadis2 iklan kete plak aku nengok.

Anonymous said...

apa palk nak potong² skirt...... bogel tros la....

-abanghensem

Ibrahim_Itsb said...

Salam
kite pun boleh buat cam tu
tp gunakan model yang menutup aurat
baru nampak perbezaannya

det said...

aku jawab fitnah pembangkang

http://darulehsantoday.blogspot.com/2009/10/menjawab-fitnah-blog-pembangkang.html

sakariya said...

Pemimpin umno suka amoi-amoi ni!!

Hanz_Azdi said...

iskhh aku berani bet orang-2 PAS pun suka ni, takkan depa tak suka tengok...hehe...betui apa? normal la kan?
tapi tang 'mempergunakan' khidmat amoi-2 camtu bukan ler cara PAS..tu aku tau ler. DAP pun tak. MCA aje selalunya. Entah ler.

MAT said...

Ini tak bestlah!!!..hebat lagi pemuda PAKATAN,Selangor...tangkap gambar nonok amoi tengah tidor terkangkang!!!..lepas tu terus ngangis....buat muka sepuloh sen....mintak simpati....maka berdedailah makcik2 tudung labuh membela nya!!!siap peluk amoi tu!!!..nak kat dulang paku serpih...Piiiirraahh......

Hanz_Azdi said...

Mana ajaran bolehkan kita tangkap gambar orang tidor dalam rumah dia sendiri dengan keadaan dia ketika tu yang pasti memalukan peribadi? Tu privacy, mamat oii! Kalu ada olang, contoh, BF adik lu ambik gambo adik lu tgh baik posing sexy & edar kpd aku, lu marah tak? Kalu dia edar ke public, youtube ker apa, l;u lagi marahkan..sebab apa..tu privasi adik lu nak tido cam mana pun & BF dia melanggar hak dia, dll hal lain. Kristian pun tak ajor perangai camni, akhlak buruk camtu drp Islam ker? Sapa-sapa kita kureng ajaran agama (ISLAM) pastilah setuju gambar camtu diedarkan in public. Tu aje..maka kita patut kesian orang teraniaya camtu walau dia Cina (bukan sebangsa) atau Kafir (tak Islam) pun.

Anonymous said...

hahaha. . . kseian giler ko det, sampai terpaksa masuk blog budak2 PR nak cari market, sian, kang tak layan kesian, bile dah layan cam orang giler, tak de sape la nak dengor tulisan sampah pencacai umno, semua ada otak, hangpa buat blog macam takda ja kat dunia ni kah kah kah . . . kah kah kah . . .