Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 18, 2009

Liverfool kalah lagi...


Oleh : AdukaTaruna

Tiada kata seindah rasa.... Ngeee....... brader2 tempat gua mesti elakkan dr btembung dengan gua hari ni. Sebab Liverpool ni team lama, jenama lama. Otai2 kebanyakannya minat Liverpool. Kah kah.. lu jgn bagi alasan belon.

Jenama ni macam BN atau Kapal Layar atau PAS gak la. Mempunyai kesetiaannya dari manusia. Gua? Tak dapek do..... hati tak tetap punya ma. Asal manusia pasti salah. Termasuk gua la tu...

p/s : Weih... Parpu Kari. Hang kalau ada kerja2 IT, sub la kat gua. Tamak macam UMNO la lu. Cer bagi gua sket. Takan lu sorang jer nak pakai EVO seploh. Gua pun nak pakai gak.. ngeee..

3 comments:

Hanz_Azdi said...

Liverpool cam tak boleh blah this season...kesian!
Gerrard out for weeks...good! Alonso takda..good! Tahun depan jual semua good players? FA Cup aku ingat Liverpool leh menang ni season..EPL & Champions League..forget it!

Chelsea pun 1 hal..inconsistent atau just a blip. ManU ni season memang ada problem of their own..terutama attacking force tak sama cam Alex bina around C.Ronaldo musim2 sudah..tapi they keep winning ugly way on their off days,which is good in a long run..1-0 pun ok apa janji menang kan?

Anonymous said...

kimak lu..
apsal team gua lu nk sontot..
cari ler team cam Hull ker.. KM Naza ker..

YWNA

Anonymous said...

arsenal mng EPL season nie..
go2 gunners...=)