Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 30, 2009

Kalau Prof Aziz Bari ada telor.


Oleh :
AdukaTaruna

Prof. Kalau lu ada telur, lu basuh dari satu persatu masalah PAS atas pentas seminar tuh. Isu Hadi lembab, lu huraikan bukti dan contoh dan perbandingan dengan pesaing. Isu Hasan Ali, isu Nasha, etc. Lu kena buat homework sket. Kalau lu ada telur la.

Seminar Khas PAS Pusat.


8 pagi pada 7 November 2009. Berikut adalah senarai peserta yang dijemput bagi menghadiri program ini.
  • Ahli Majlis Syura Ulama Pas
  • Ahli Jawatankuasa Pas Pusat
  • Ahli Jawatankuasa Dewan Ulama’ Pas Pusat
  • Ahli Jawatankuasa Dewan Pemuda Pas Pusat
  • Ahli Jawatankuasa Dewan Muslimat Pas Pusat
  • Ahli Jawatankuasa Lajnah Penerangan Dan Dakwah Pas Pusat
  • Dewan Harian Badan Perhubungan Pas Negeri/ WP
  • Setiausaha Lajnah Penerangan Badan Perhubungan Pas Negeri/WP
  • Dewan Harian Dewan Ulama’/Pemuda/Muslimat Pas Negeri / WP
  • Setiausaha Penerangan Dewan Ulama’/Pemuda/Muslimat Pas Negeri / WP
  • Ahli Parlimen Pas
  • Ahli Dewan Negara Pas
  • Adun-Adun Pas
  • Yang Dipertua Pas Kawasan
  • Setiausaha Pas Kawasan
  • Ketua Penerangan Pas Kawasan.
  • Setiausaha Penerangan Pas Kawasan

6 comments:

Shannaro said...

haha..wa pon nak tgk gak... samada aziz bari ni ada telor, atau kepit telor gak mcm yg ada... ..oiitt seminar tu x jemput bloggers ka? kesian...

Anonymous said...

Bagi pandangan gua, Prof Aziz Bari memang ada telor. Tetap bertelor. Dan terus bertelor.....

Yang tak bertelor adalah ahli PAS kerana pemimpin sendiri yang dilihat banyak menimbulkan masaalah dalam parti tidak berani nak sound. Asyik dengan Wala' dan wala'... wala' tak bertempat

"si Hassan Ali terjun dengan labu-labunya, biarkan...biarkan...!"

uma said...

wa rasa lu kene
share info dgn prof..
klu betul nak hentak sampai
kluar muntah ijau...hehe

Anonymous said...

Tulisan dan kata - kata melambangkan tahap iman. Di mana kita samada Muslimin, Mukmin dan Munafikun. Bagi golongan Munafik nescaya tidak berubah sampai bila - bila.

Hanz_Azdi said...

tulisan yg jelas kotor kita senang nak tau nak buat apa...& of coz leh ar nak label apa pun...tu tak da kes pun.
tapi haruslah ingat tulisan yg 'innocent on surface' lebih akan menjerat mangsanya..kesannya sejauh mana kita akan tertipu? just beware!

Lyn said...

Hujah Prof. Aziz Bari selari macam hujah AT. Pak sedaro kau ko, jang?