Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 28, 2009

3 pengepit burung..




Sampai skang 3 soalan gua tak jawab. Dah la tak ajak gua makan duriam sekali malam tu. Tionaseng sungguh. Baru gua nak sergah, tiga-tiga kepit burung masing2. Huih..

2 dan 1.

2 pakai seluar, 1 pakai kain.
2 pakai kopiah, 1 skin head.
2 pakai jam tangan, satu tak pakai.
2 pakai kameja, satu pakai baju Melayu.
2 senyum kambing, 1 muka kerek.
2 berlengan panjang, 1 lengan pendek.
2 stand tangan, 1 tak perlu stand.
2 takder misai, 1 ada misai.
2 pakai spek, 1 tak pakai spek.
2 baju ada 1 poket, 1 baju ada 3 poket.
2 takder pen, 1 ada pen.

Lu tambah la sendiri.....

28 comments:

Anonymous said...

bukan kepit burung la tp kepit telur..takut anjing Umno yg datang malam tu jilat dan sedut sampai senak perut...

2 baju kuning, 1 baju biru
2 bersila, 1 bersimpuh
2 org Selangor, 1 org N9
2 x-pegawai kerajaan, 1 pencacai
2 takde title, 1 ada Datuk
2 takde title, 1 ada Dr. 1 jotaa
2 YB, 1 YM (yahoo mesengger)
2 takde pape, 1 boleh main SMS 24 jam

~KOPI JANDA

Anonymous said...

buta ker AT, hassan ali pakai jam tangan kanan ler ooi..

Anonymous said...

Aduka Taruna ni pandai menaip kat blog je tapi tak konsisten ikut usrah dan tak aktif dalam program PAS pun...Demo je kot..

Anonymous said...

GMBAR CAMTU PUN KECOH JUGAK..ABIS SEME KENE KUTUK

Anonymous said...

yg ikut usrah pun duk sibuk sedut telur Umno sampai senak perut buat apa....

~KOPI JANDA

Anonymous said...

biar la anon 4.44
blog dia sukati dia la

"wa peduli ape sama Anwar..pegi mampus dgn Husam"

"wa peduli ape sama anon 4.44..pegi mampus dgn dia"

muahahaha

-adinda bazooka-

Anonymous said...

Apa la lu Aduka.Lu punya ati ate cikit itam lo.


Maling

Pak Oncu said...

tigo tigo mangkok n the hayun hahahahhahah

Anonymous said...

bodoh punya AT, analisa gambar pun bodoh, betul kata anon 4.36, hassan ali pakai jam tangan kanan, sama plak tu ngan jam TGNA....

kalau benda macam ni pun bodoh apatah lagi perkara yang lebih detail...

inilah kerja orang yang gopoh gapah.

inilah kerja orang yang berdendam.

Berg said...

Ahaks.. sekali lagi x sampai apa yang si duka nie tulis...

Jam juga yang dinengok orng.. wakaka

blues untuk rakyat said...

SENANG JE ADUKA...

TUKAR SIKIT JE.... SEPERTI...

2 PAKAI JAM TANGAN KIRI 1 PAKAI JAM TANGAN KANAN....


MUDAH....


KAH...KAH...KAH...

Anonymous said...

Gua tambah:

Yang tengah kepala propaganda
Yang kiri dan kanan - pembohong besar.

Anonymous said...

Gua tambah:

Yang tengah kepala propaganda
Yang kiri dan kanan - pembohong besar.

Anonymous said...

tambah2 lah amal dari tambah dosa..

Anonymous said...

Berg..nak tengok burung gagak dgn telur masin tak dapat so tengok jam aje lah....

kau tu mcm paham sgt ape Duka tulis..kalau berani terangkan la..

~KOPI JANDA

Ustadz Nuruddin Al-Maliki said...

Astaghfirullah.. cerita telur dan burung lah pulak.

Berat sungguh tugas ana sebagai ulama pewaris para Anibya ni.

Hanz_Azdi said...

hehe memang ler ponuh pancaroba dlm blog setan sekor ni...hehe...jangan mengalah ustaz demi perjuanganmu yg mulia...syarah sikit...u go ahead preach them all...hehe

okay aku + sikit:

2 setan besau, 1 setan kecik. (u guess?) ..tigo tigo SETAN pasal dio PENIPU, PENGKHIANAT, (makhluk) PEROSAK ....tak ingat orang menilai dio.

..pasal setan besau jo pandai motivasi, jawab pun guna nas drp kitab jugak + siap usung selimut (jual nama) Majlis Syura sorang tu..leceh betui... Sekor lagi setan kecik ler pasal dio macai jo.

Anonymous said...

sy xpasti ape niat adukataruna buat mcmni smua.adakah utk tujuan kebaikan dlm PAS atau utk menjatuhkn PAS.jika begini cara adukataruna ni,sy yakin lebih ramai yg makin tawar hati dgn kepimpinan PAS dan keluar dr PAS.ini jg boleh menjatuhkn maruah pemimpin2 PAS dan ulama.jgn kita tgk hanya dgn satu-dua kesalahn terus menghukum dia dgn keburukan dan kehinaan sehingga menjatuhkn aib seorg hamba Allah.ingtlah hidup kita bkn sekadar di dunia je,akhirat masih ade,hukuman Allah pasti ada.sekadar nasihat.wallahua'lam

-ahli PAS seumur hidup.

Anonymous said...

lu banyak hebat la....hahaha

jibam

mountdweller said...

Ketiga-tiganya berhati biru?

lempentalam said...

2 senyum nampak gigi,1 senyum tak nampak gigi.

Anonymous said...

Aduka Teruna, manusia baghal meacam engko ni hanya layak tulis di blog aje. Kalau engkau 'rasa' engkau ada ilmu cuba le berdebat secara terbuka. Bawak le segala fakta yang engkau ada. Aku gerenti engkau akan terkencing tak pun tergagap-gagap. Standard kucing kurap macam Parpukari. Bloggers Hampeih. Hujah ikut sedap dan logik akal tanpa sandaran fakta. Biar ngaji taraf sekolah atap, tapi pemikiran tahap menara gading. Tapi aku rasa engkau ni kumpulan student yang tuang kelas masa cikgu ngajar. Sebab itu pemikiran tahap cipan boroi. Peh tu salahkan cikgu sebab engkau fail peksa. Entah macamana aku ter'klik' ke blog engkau ni. Buang masa betul!

restless.. said...

cakap banyak tk guna,gua nk kasitau ni je..
"tiga ekor parasit"

restless.. said...

PAS perlu buat "pembersihan" dari parasit² yg hanya join politik utk kantung sendiri.

Anonymous said...

Oii...lanun! Penipu, pemfitnah, putar belit! Kalau ko berani! Meh berdebat dengan aku...!!
Telepon aku sekarang! SMS aku kalau ko takde telur!
012-2353623

Biol punya siah sesat!

Anonymous said...

Gaya lembu aduka;

1.reka soalan sendiri
2. lepas tu cabar soalan yang dia direka..
3. buat citer-citer bodoh
4. ulang benda sama..

5. yang best korang bodoh dan diperbodohkan....

sial punya budak syiah ni

Berg said...

dan anon 9.17 pun membacanya dengan penuh sabar...

patutlah hit tinggi blog nie...

yang bodoh dan diperbodohkan dan yang tahu dibodoh-bodohkan pun duk baca.. wakaka

Teluk Bakong said...

2 suka caci husam dan TGNA dalam blog upahan 1 suka main SMS- hu hu