Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 20, 2009

Tionaseng punya Man U

Oleh : AdukaTaruna

Team ni lucky sungguh la. Ari tu lawan Arsenal, Man U dibantu oleh palang dan penalty. Lucky mesti menyebelahi Man U dalam arena EPL. EPL lah.

Tadi lawan Man C bikin pecah rumah gua. Ferdinand dah buat silap pun masih lucky lagi. Man C up line defend tinggi menyebabkan Owen ada space untuk terima bola lorongan. Ada plak negro sekor yang hilang fokus sebagai last defend. Cilakak.

Gua dah cakap ari tu, Man C punya defend gua bagi 4. Gua ingat Man C kena pancing sambil damagekan defend Liverpool la. Pancing Jamie Carragher. Bayar mahal sket takper. Mana-mana player tahap sampah dalam kategori defender buang dalam tong sampah jer.

Arghhhh.... dugong darat punya Man U!!!

8 comments:

rooney bongok said...

Mangkuk Utd ni team haprak..ref yg tlg menangkan, ptt added time tak lebih 3 minit je sbb xde injury pun, ref sj bg lbh masa..sial punya ref, sokong pasukan yahudi..

man u rules said...

wuakaka..jeles le tu..jeles le tu..
seronoknya di hari raya...

eyman said...

man u mmg hebat..glory glory man united~

ayu said...

penyokong MU syok sendiri..Chelsea lg hebat la...sapa paling atas liga?? memang fans MU tak pakai otak

man u rules said...

wahai si ayu, tak yah duk shibuk-shibuk la org jantan duk sembang..
ayu pi duk dapur kay..pi basuh pinggan tu..tak pun pi main masak-masak..belajar buat apam..kasi tembam.. wakaka...

Hanz_Azdi said...

aku wishes M.Owen the best & score goals 4fun..& sakit kaki, rehat lama...hehe.. as he used to be! ces!
Ref. PL dah lama dah 'biased' kpd team cam ManU, Chelsea. Dulu Arsenal. Lebih kurang cam SPR ler kat Messia.

rosul said...

Kali ni gua tetsp sokong Arsenal..taun depan gua Liverpool..amacam boleh...Sebab Liverpool tahun depan sponsor by SC bukan lagi Carls....

TokJanggut said...

Apa punya jakun hangpa ni...aku belajaq kat UK pun tak kemaruk nak ambil tahu hal EPL ni....ngaji lagi baguih.