Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 30, 2009

Siapa nak kenal labun KulupSakah?

Pada hari penamaan calon, dia akan pakai topeng ni. Cuma, gua minta maaf tak dapat hadir penamaan calon kerana gua pemuda. Gua kena wala' hadir majlis makan-makan Dewan Pemuda PAS kat KL.





3 comments:

uma said...

wa setuju sgt bab wala bab makan2 nie..haha

hj jamaludin said...

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Hello Aduka Taruna , bab makan free atau nak mentekedarah lu lah orang yang paling wahid .( Dasar kedekut punya kaki. Janganlah nak bagi alasan "wala" podah . Pergilah dengan lu punya jin jin perliharaan lu tu . Gua dengan geng2 gua tetap akan pergi kat pernamaan calon nanti . Anyway Aduka Taruna jangan lupa ta pow untuk gua dengan geng gua ala tak ramai geng gua cuma +/- 23 orang je!

Anonymous said...

pergh!!! kuat gak ribut kat umah wa ari ni..... sampai ada umah tercabut ardet..... cakap pasal makan ni lapar la plak perut wa ni.....

-abanghensem