Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 15, 2009

Maklumat terbaru dari jin gua.


Oleh :
AdukaTaruna

"Bos. Gua ada maklumat terbaru bos."

"Apa dia?"

"Ada 2 maklumat."

"Mak aih.. sampai 2."

"Dah gua skodeng meeting BN, dah tentu gua dapat maklumat. Bos nak dengar mana satu dulu? Maklumat wanita ke maklumat pilihanraya?"

"Lu ni macam2 la. Maklumat pilihanraya dulu."

"Ketua Propaganda Najib, si Mat Salon tu..."

"Mat Salon?"

"Mat Salon tu omputeh la bos. Gua tengok Pak Bakaq selalu dia taip Mat Salon."

"Pergh... sampai rumah Pak Bakaq lu skodeng?"

"Off record bos. Jangan tulis. Kang orang tua tu tahu, mati gua kena pagar dengan ayat kursi."

"Tak.. gua tak tulis. Citer la pasal Mat Salon."

"Mat Salon tu arahkan pengundi tentera hadir kursus bab komunis bos. Gua ingat dia nak kaitkan komunis dengan DAP la."

"Hhhmmm....."

"Lepas raya nanti, isu komunis akan bermain kat media balik bos. Sekor lulit diarahkan up isu komunis. Then para pemimpin UMNO akan kecam lulit tu."

"Maklumat wanita UMNO plak?"

"Bukan wanita UMNO la bos. Tapi Rosmah."

"Ha.. apsal dengan dia?"

"Gua nampak dia kat area tempat meeting. Dah lawa skang bos!"

Tersedak.

"Lu agak2la jin. Rabun ke apa? Ke lu dah kena sihir kat jin Rosmah?"

"Tolong sket bos. Siapa jin Rosmah nak lawan gua. Pandang mata pun diorang tak berani tau."

"Dah tu, lu tetiba kata dia lawa. Hilang akal ke apa?"

"Gua dah agak dah mesti bos tak caya. Tu pasal gua tangkap gambar dia."

" Lu tangkap gambar?"

"Tengok orang la bos. Gua kerja bukan cincai punya."

"Bak sini gambar."

"Nah."

"Kepala otak lu. Ni bukan Rosmah la sengal. Sah lu dah kena sihir. Apa kejadah dia buat kat tempat UMNO tuh. Ada elite UMNO dah sambar dia ke?"

11 comments:

Anonymous said...

kenapa pembuka penutup kurungan warna pink?
huhu,, ke mata nur silap nih?

btw pic tuh tokleh bukak la pcik..



nur

Anonymous said...

Bro, gmbar dh kna remove..

mountdweller said...

Mentang-mentanglah dia tu Jin, gambar pun tidak boleh nampak!

Anonymous said...

gosip liar nih..

lagi.. lagi..

muraisenja said...

bila wa buka .....

ERROR 404

Wooah you have tried to access a page which doesn't exist or
has been moved. You now have a few options:

* Send me an e-mail and I will look into the error.
* Go back to the homepage and take a look at my portfolio.
Press any link to continue _
Home Contact Me

agaknya jin lu sudah sorokkan gambar tak ataupun pak bakaq dah pagar gambaq tu dgn ayat qursi... jadi sapa pun tak leh tengok pak bakaq sorang jer boleh tengok...
makan sorang ler tu..... wa pun nak cari jin gak ler.... member gua ada offer jim jam and sunny ...

Anonymous said...

wah!!! baik punya gambar.... abis posa wa ari ni.....

-abanghensem

Hanz_Azdi said...

ho ho ho

Madam Ziela Jalil heh?

pandai jin lu tangkap dia posing maut gitu..hehe.

tapi wa kureng stuju lu bawak kawan atau khadam-2 jin..eee..entah ler wa takleh terima kenyataan...hehe. Lu bawak tobat ler...hehe

rosul said...

Fuyoooh...Gua tak lena tido..Gua kena cari Lailatul Qadr...

muraisenja said...

fuhhh.... pagar dah buka... baru gua dapat masuk.... adusss baik punya barang woooo.... pahala posa wa ari ni kena potong lg la...

Anonymous said...

aih nak kutuk ke tak ni

Ikhmal & Izzatul said...

pahala puasa gua kurus ari ni.
wa tak perasab tang tudung tapi wa perasan mende lain plak