Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 15, 2009

Lurus tiang letrik sungguh la...

Bagi yang muslimat ingin bertamu ke rumahnya pada Hari Raya atau hari berikutnya, Ustazah Nuridah dengan senang hati menyisipkan nombor telefonnya untuk dihubungi untuk memastikan sama ada beliau ada di rumah atau sebaliknya.

"Tak pa, insya-allah beri nombor hp saya ni..013-9205012. Telefon dulu kalau nak datang ya. Dan Maaf Zahir Batin kepada semua," katanya dengan ramah dan mengakhiri perbualan.


Gua tak tahu lah siapa yang lurus macam tiang kayu nih. Ustazah tu ke, wartawan. Gile sungguh publish no tepon kat Harakah. Maybe tepon tu on opis hour jer kot.

Teringat gua satu public figure yang memang lucu dan kelakar. Pasal isu apa ntah, (disman mesti ingat) dia bagi bagi no tepon kat TV3. Lawak gile. Lepas tu merungut 2000 panggilan semalam. Hahahaha. Cuba teka siapa public figure yang lucu dan kelakar tuh.

6 comments:

Naruto Sensei said...

Siapa takkan kau tak tahu AT

Setau aku Ulamak MIC Si S Samy Vellu lah keh keh keh..

Salam Aidilfitri

A-I-B said...

Setahu aku, gen yang suka bagi no hp utk dihubungi spesis along jer!...

Hasbullah Pit said...

Dia tak sepopular Menteri itu
& tak ada isu hangat menyebabkan org nak telefon sangat2

mountdweller said...

Kalau nak layan semua, akan gilalah jadinya!

Anonymous said...

kalau nak suruh orang datang umah buat open house la.... tak payah bagi phone no.... apparaaaa.....

-abanghensem

Anonymous said...

Sesiapa yg menghadapi masalah lemah tenaga batin, hubungi 019 384 7118. Gerenti memuaskan.