Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 7, 2009

Jangan sampai gua tempeleng PJ PAS N9

Oleh : AdukaTaruna

Ni gua terpaksa buat dosa sket nih. Kejap, gua taip 2 tangan. Tasbih gua simpan dulu. Gua nak warning seluruh PAS N9.

SILA IKTIRAF PERANAN BLOGGER.

Menjelang PRK kat negeri kita nih, lu jangan jadi bangkai macam PAS negeri lain. Lu jadi bangkai, gua tempeleng PJ lu. Gua kenal PJ lu nih. Gua satu DUN dengan dia. Lu jer tak kenal gua. Gua tempeleng dan claim gua ahli UMNO, apa lu nak buat?

Lu akan didatangi oleh blogger seluruh Malaysia. Jangan sombong kengkonon lu ada blogger lu sendiri. Lu tunjuk gua blogger ahli PAS N9 yang berpengaruh. So, jangan sombong bodoh.

Kalau gua ada dengar komplen berasas dari blogger2 berpengaruh pro BR, gua tempeleng PJ lu. Gua tuntut :
  • Pusat Khas yang dilengkapi internet. Media konsional ke, media ternama ke, blogger ke, boleh guna kemudahan itu.
  • Pengiktirafan status kewartawanan blogger ternama pro BR. Kalau blogger nyamuk kira ok la lu ketepikan sikit seandainya sibuk tahap gaban. Tapi kalau MSK ke, Topeng Perak ke, Al-Banjari ke, hit diorang besar beb. Belajar2 berterima kasih sket.
Bukan apa beb. Katakanlah lu nak harapkan blogger lu sendiri, dari N9 sendiri, siapa? Gua? Ceh. Gua bab air liur buleh la. Bab2 aktivis, kewartawanan, kejar orang sini-sana, tangkap gambar sini-sana, tak dapek den tu do. Memang kompom out.

So?

SILA IKTIRAF PERANAN BLOGGER.

Kalau tak?

GUA TEMPELENG PJ PAS N9.

11 comments:

lelaki_ini said...

Bro. Alang2 lu dah dok seDUN dgn dia, ape kata mlm ni lps Tarawikh lu face 2 face dgn dia menyampaikan hasrat hati lu tu. Sbb wa rase dia x kan t'sesat masuk blog lu nih.

X kan lu nak soh Chegu Bard sampaikan kot. Haha.

Xenan said...

PJ PAS n9 ado blog kah?

Sharps Shooters said...

ade, sape kate takde...

Anonymous said...

Takde pejabat PJ PAS ker? Apa kata dah lu malu sangat nak jumpa, lu suh lulit lu bawak pergi surat sampaikan terus kat dia di pejabat ker? Banyak dah pemimpin PR yang sedar bantuan blogger tapi mungkin terlepas pandang sebab fokus dekat camana nak hadapi pilihanraya lagipun takde orang ingatkan maklumlah manusia nie mudah lupa.

uma said...

lu hantor surat kat PJ N9 je..
mintak tolong dia endorse kan
blogger2 pro PR ni..
at least lu org kene ada list blogger2 PR laaaa...
wa x rasa PJ PAS N9 kenai blog2 yg
pro PR..
blog lu mesti masuk dlm kategori blog musuh gak kot...hahaha

schizophrenia said...

tulis bw masuk tko je cukup

aduka junior@anti-n9 said...

http://zulkeflyomar.blogspot.com/

itu blog pj n9 yg poyo tu.

zulkeflyomar@yahoo.com

itu emel pj n9 yg superpoyo.

http://pasns.blogspot.com/

itu blog pas n9.entah hape2 punya laman web.wa ingat org n9 kena pakai topeng la.tak malu ke?

haa ape lagi,pegi la hantar artikel at kt tiga laman web paling mangkuk pernah wa tgk.

Anonymous said...

rumah urut kemaluan
http://www.selangordaily.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2051

Petunjuk Bijaksana said...

dah maso eh lu turun ko lapangan plak duko, alang2 dah kek nogori sdiri apo salah eh lu korban lebey sket, paling kurang 2 minggu lu duk kek lapangan nanti, byk pahalo tu duko oi, wa yakin lu buleh buek, bawak al-banjari gn topeng perak ngadap zulkefly tu x pn lu poei jumpo gn dak paroi si taufek tuh, korban duko jgn x korban

Hanz_Azdi said...

a ah la, ekau kono poie kojo koras sikit la Duka woii...takat duk belakang PC den pon boleh..hehe...ingat ekau poie la buek buek sibok apo apo kek sano nun...buek laa apo pon janji ekau nampak cam rajin & bekarisma...hehe...monang nanti ekau gak dapek pujian drp semua bloggers, kawan & lawan ekau & tentu la peminat ekau...hehe

Selamat Berjuang Aduka!

dugong_darat said...

Bro...

Kira cantik la tu...
Keme n the geng akan turun... Jom kita muzakarah tentang deme abih-abih san...

Wak Banjar tu mike kene bagi motovasi tuk turun.. bila lagi nak jumpa...