Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 16, 2009

Bagan Pinang : Taklimat blog gua.

Oleh : AdukaTaruna

Beb. Kepada pembaca, memember yang selalu melepak blog gua, yang selalu merayap kat sini, ni ada sikit taklimat. Gua ada buat Capaian Bagan Pinang kat atas Kotak Suara blog gua. Gua letak link2 yang memberi liputan Bagan Pinang.

Untuk permulaan gua letak blog Cikgu Bard dan web rasmi PAS tentang PRK Bagan Pinang. Nanti gua update link dari BloggersNetwork@Malaysia yang telah bersatu menubuhkan satu unit perang mereka sendiri. Semua untuk kemudahan lu orang yang pemalas jugak macam gua.

Selain tu, gua akan letak link pro BN jugak. Tapi yang berisilah. Tak kiralah spin ke maki-hamun ke, janji ada isi. Yang merapu takda isi, gua tak layan. Buat semak blog gua jer. So, setakat ni dulu lah usaha gua bagi memudahkan lu orang mengikuti perkembangan Bagan Pinang. Apa2 hal, gua roger lu kendian.

3 comments:

ikan emas said...

tq,tq,tq n bagus la lu wat camnie..wa tumpang suker

AdukaTaruna said...

aaaa sile2 la. lu jgn lepak lama2 sgt blog gua. kang ditangkap dek xenan, tak pasal2 taiping kecoh ikan emas panggang.

lelaki_ini said...

Lu x boh blog YB Taufik ke?