Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 19, 2009

Sapa tokan mercun hubungi gua.

Oleh : AdukaTaruna

Sebab gua bukan ahli PAS, gua bebas buat apa saja tanpa perlu jaga title. Ngeh33.. abanghensem, gua ingat lu kena jadi pemborong mercun la. Senang gua jadi peruncit. Apa guna lu ditakdirkan jadi rakyat Kelantan? Kan ke media cakap orang Kelantan terer bab seludup2 nih.

Di sini gua lampirkan tender terbuka gua.
  • Mercun bola.
  • Mercun botol.
  • Mercun ketupat.
  • Segala jenis mercun roket. Kalau dapat yang boleh cecah jarak 50km lagi cantet.
Gua ingat kalau bau badan tu boleh dibaca dalam bentuk lain best gak woo. Contoh bau badan dibaca dalam susunan sel2 tertentu atau jumlah getaran atau jumlah haba.

So, kat kepala mercun roket tu ada pembaca bau badan. Kita calit bau badan Rosmah puaka, dan programkan kat kepala mercun roket tu. Then lancarkan. Untuk tugas calit bau badan Rosmah kita ada 2 ekor agen khas yang terlatih.

Klik sini untuk gambar.

2 comments:

Anonymous said...

bro... wa tak minat la supply mercun... memang banyak mercun kat tempat wa.... tapi wa risau kalau terkantoi la..... bukan wa takut tapi.... mana class orang hensem cam wa tetiba masuk paper kena tangkap sebab supply mercun.... wah!!!! jatuh saham wa.... ekonomi gawat lagi 3 tahun.... lain la kalau wa kena tangkap sebab jual senjata api kat black market ke... dealing nak jual nuclear weapon kat international market ke... baru la seswai ngan imej wa ni.....

-abanghensem

Anonymous said...

ops... ops.. wa sambung lagi.... kena tangkap pun mesti la kat hotel taraf donald trump jer mampu duduk.... baru la ganaz melampau².... ni kalau wa jual mercun paling ganaz pun mesti wa kena cekup kat umah teres area pj ke atau area keramat.... dak pun kat pasar malam..... hancus imej wa.....

-abanghensem