Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 18, 2009

Gobala histeria..

oit AT.. dah tgk video gobala kat permatang pasir?

http://www.youtube.com/watch?v=UWVV2-5ZYIQ

wa nak lu ulas ikut kepala hotak dan falsafah lu...

wa tunggu lu ulas dengan tak sabar tapi tnggu jugak la..wakaka

-bukancalon-

Okeh dengar ni. Gua skang ni cuba nak kurangkan maki2 nih. Sebab kakmemot cakap pasal gua maki2 la darah gua dah tranform kepada A plak. Tak leh jadi nih. Gua nak try jadi org baik. Mana tau darah gua buleh tukar warna putih. Ngeh3..

Dari bido tuh gua boleh buat kesimpulan, yang gua nekad akan kurus dan mantap balik sebelum hadiri demo akan datang.

Sebab perot gua dan Gobala dah nyaris2 sama skang nih. Dan kalau gua kena tangkap, mahu koyak seluar gua nampak spender. Huwaaaaa............. malu a beb. Blog gua nih akan dibaca cucu gua nantih. Gilo atok kau demo sampai nampak spender.

So, gua akan kurus balik lepas raya nih. Bulan pose tak buleh maa... mesti melantak tak hengat punya. Men bola kang kena tuduh tak pose plak. Raya lagi dah satu fasa melantak. Lepas raya la. So, kalau BR nak anjurkan demo, sila lepas raya ah.... kalau sebelum raya, gua taknak datang.

Itu yang pertamalah. Yang kedua gua macam kenal plak orang tua dalam kete dalam bidio tuh. Heh. Seb baik la polis tu buat provok g gari orang tua tuh. Mau bersepai segala2nya. Tak pasal2 darurat ishtihar. Tak pasal2 ada yang isytihar keluar jalan demokrasi dan pilih jalan tentera plak nanti.

So, elok la org tua tu duduk jer dalam kete tu. Dan jangan nak memandai2 join demo. Ikon spritual tu beb. Jangan dijolok. Kalau setakat ikon pemikir ke, ikon penghibur ke tak bahaya ma. Tu semua taraf hokage level basic jer. Ini ikon sprit-mirit ni payah wo... tak terkawal nanti.

5 comments:

Anonymous said...

Dapat pelempang sebijik polis tu..padan muka..dua dua lah.

Anonymous said...

Dapat pelempang sebijik polis tu..padan muka..dua dua lah.

Anonymous said...

wa pn tgk sm video. Klu dia kuar keta n pi tegur polis, pastu polis pi gtl2 sentuh dia, maunya 1 negara huru hara nti. Wa tkkn tggu tgk kt cni. Drh sejuk wa akn mendidih automatik. Lu sentuh sape2 pn tkpe, klu lu sentuh org tua ni, mmg lu cr nahas beb. Org tkkan sengih tgk aje.. Klu stkt hadi kna tibai polis, wa blh dok tgk lg.. hahaha..

Anonymous said...

nape sampai terkoyak suar dari belakang?

Anonymous said...

polis kejam..
sial