Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 11, 2009

Apa punya cikai la politik Malaysia

Oleh : AdukaTaruna

Dulu, Polis Malaysia terima peluru, surat dengan kaler merah tentang ah long. Konon ah long hantar. Kecoh dalam surat khbar Melayu dan Cina. Padahal gua rasa MCA yang hantar. Kasi polis Melayu ni berkerja sket. Macam pahat dengan tukul. Dah terhantuk baru nak tergadah. Kerja bermusim. Hangat2 tahi Melayu.

Kendian Melayu bangang wat hal lagi. SPR kata dakwat tak jadi. Ada pengkhianat mana ntah seludup. Last2 rumah Melayu bongok tu kena simbah cat Merah. Sendiri simbah la tu ma. Melayu ni cikai habis punya strategi. Ulama pun termasuk beb. Mana2 Melayu pasti bongok nak mampos punya.

Terbaru ni surat ugut kepala SPRM plak. Akalaaa.... kalau betul2 tak main la surat2 mangkuk. Tembak jer. Teringat plak gua zaman bebudak dulu. Bertumbuk dengan kengkawan sebaya siap sign surat lagi. Tak boleh report mak bapak.

2 comments:

Anonymous said...

biasa la malaysia.... mamat cam keri pun ada kata dia ni CIA.... hahaha..... lawak la.....

-abanghensem

Anonymous said...

website ikdn pun nak nipu undi bantah ISA tu.bodoh cam sial je...