Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 3, 2009

Anugerah Babi Negara.


Senarai pencalonan Anugerah Babi Negara.

(pimpinan pompan gua bagi pengecualian)

1. Tuan Guru Nik Aziz - calonan ditolak sebab uzur dan tugas sebagai MB.
2. Nasharuddin Mat Isa - calonan ditolak sebab baru lepas operate usus.
3. Husam - calonan ditolak sebab bertugas sebagai exco negeri.
4. Mat Sabu - hadir.
5. Daud Iraqi -
6. Nik Abduh- hadir.
7. Nik Adli -
8. Mustapa Ali - hadir.
9. Harun Taib -
10. Ustaz Azizan - calonan ditolak sebab dia bertugas sebagai MB
11. Karpal Sigh - calonan ditolak sebab uzur
12. Lim Guan Eng - calonan ditolak sebab bertugas sebagai MB
13. Khalid Samad -
14. Azmin Ali -
15. Anak Karpal Sigh (sapa nama ah?) -

Beb, lu bagi kat gua semua exco Pemuda PAS. Kita semak sama2. Yang gua nampak dengan mata kepala gua (Masjid Negara).
  • Dr Hatta
  • Yang ahli nuklear tu, sapa ah? Zul ke? zul_mz kot.
  • Cikgu Bard. Sama lepak dengan gua beli buah potong time team Masjid Negara kena keronyok dek FRU. Gua rasa dia serong dari demo tuh. Sebab rambut kemas, baju kemain smart.
  • Mujahid.

13 comments:

Xenan said...

Idham lim pon ado bai..
Wa sempat gak sembang2 ngn YB DAP negeri sembilan.Apo tah nama dia.Kitorang tgk2 gambar demo masing2 kat camera.Tgk YB DAP muka gila berbintang.Muda gila nampak.

Anonymous said...

chegu bard lead group pusing dari arah sogo bai, lu ati2 sket!

uma said...

klu x silap wa
Dr Che Rosli Che Mat
ahli nuklear yg turun masa
program tko dulu

Anonymous said...

timb pres PKR ade trn ke? rsnya tk.

Anonymous said...

Dr Zul la mangkuk. Adalak Dr Che Rosli Che Mat. Tu la org lain mai dia duk lepak goyang teloq.Lu kasi Babi H1N1 sedas kat juboq Uma tu. Ke lu pun dh defend kroni? Ngan lu lu pun BABIIII AT.
Wakakaka

saiful said...

Lu semua yang layak tokoh babi Kalau nak tokoh tu jangan lah kenen kat orang dan geng lu tu semua tokoh babi daerah belum layak jadi tokoh babi negara.
kerana lu selalu dapat gelaran tokoh babi wa bagi gelaran pada lu tahun depan tokoh babi hutan bertaring dua setuju ke ha ha ha ha

lelaki_ini said...

Exco Pemuda PAS Pusat yg wa nampak hadir melalui foto :

1. Ketua : Tantawi
2. Setiausaha : Kamaruzzaman
3. Pen. Setiausaha : Faizi
4. Ketua Penerangan : Suhaizan
5. Exco : Nik Abduh

Kdg susah nak ckp bro. Ada pimpinan b'himpun b'sama pimpinan utama. So bila foto fokus pd pimpinan utama, diorang ada la skali.

Ada pimpinan b'himpun & b'gerak b'sama rakyat awam & x menonjol. Yg ni mmg photographer media t'lepas pandang la. Hanya tuan badan & saksi sekeliling je yg tau.

lelaki_ini said...

U r right Uma. Pakar nuklear PAS tu Dr. Che Rosli Che Mat. MP Hulu Langat. Ada PhD Sains Nuklear. Bekas lecturer UKM.

penghulu_kg_beruk said...

deii thambyy...lu laa babi, anugerah tu memang sesuai dgn lu...cuba lu cerminkan muka lu, nampak macam babi tak...babi punya aduka taruna....aku sumpah lu supaya kena selesema babi!!...sedap mulut jaa mengata org babi...

Anonymous said...

bro, ape kata hang tkr nm anugerah ni kpda anugerah telur kecut. Hahahaha..

lelaki said...

3 pemimpin PAS dr Masjid Negara Dr. Hatta, Dr. Dzulkefly Ahmad & Dr. Mujahid. Mgkn yg AT maksudkan tu ialah Dr. Dzul.

Dia ni bkn pakar nuklear la bro. Yg pakar nuklear tu Dr. Che Rosli. Dr. Dzul ni PhD Toxicology.

MuhammadFirdausAR said...

gua rasa anugerah ni patut bagi kat si katak berahim ali..sebelum 1 ogos, berapi2 masuk TV, pas satu ogos, dah menyorok balik bawah tempurung.....

Anonymous said...

ramai yg hadir,tp takan semua nk tunjuk muka dkt hang baru dikira dia org bagus.Babi ape?Jenis manusia apekebenda ngko ni?Agak2 la nk provoke,sometimes ngko ni saling tak tumpah mcm org2 UMNO aku tengok.Anugerah yg ngko cipta tu,elok kasik kt ngko je,tp tuka nama sket la,Blogger Babi Negara.