Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 11, 2009

Gua ingat Mahathir kencing la...

Oleh : AdukaTaruna

Kalau belajar dari sejarah, orang tua kutuk ni seorang yang sangat kuat pada propaganda. Macam2 yang dilakukannya. Licik dan kreatif macam Israel. Dulu, member gua ada bangkitkan, kemusykilan jumlah pengkomen blog Mahathir.

Gua inta, gua setuju la. Mahathir ni kaki propaganda. Kaki kencing ma. Isu panas ke, isu sejuk ke, komen hampir seribu. Malah banyak kali cecah seribu lebih. Cam tak logik jer.

Baru2 ni dia buat poll la plak. Walau gua pro PPSMI secara tajuk, tapi cam mustahil la sampai 80% sokong PPSMI. Gila betul la orang tua nih. Dia nak dia sorang jer handal dan terer.

So, mati2 dia build suasana yang dia tu hebat, popular, betul dan tepat. Sejak takda media nih, dia guna blog dia la. Pengunjung digambarkan ramai, pengkomen digambarkan berduyun2, pendapat digambarkan disokong penuh.

Kencing la orang tua ni...

9 comments:

Anonymous said...

Engkau la buat Poll.. tgk ada x 50k orang vote... jeles blog org lain hebat... kau pun propa jugak..

CankerSaurus said...

gua stuju ngan lu pasai gua pernah gak komen tp bukan pro-mader. Masa tu gua ingat baru 10 komen. Sampai dah bratus pon komen gua xdak gak.

bila gua tgk komen2 hak dia published semua cam keldai kena cucuk idung. pengampu.

My point is Mengampu org tak berjawatan bukan budaya dacing. period!

Anonymous said...

Kenapa? lu tak caye ke?
Jersi Ronaldo pon org beli 15/seminit, lu pecaye ke brader? kencing la brader..
-azienmat-

Anonymous said...

bukan kencing la bro

kalau lu baca kat TKO ada mamat pas dengan bangga mendakwa dah undi 10 kali, kejap je kita menang katanya

rupanya2 dia undi NO sedangkan dalam poll Mahadir NO maksudnya sokong PPSMI

baca soalan pun tak pandai

hamPAS said...

Lu jeles ka..? Lu punya blog nak cecah 10 orang komen pun..penaat...

TKO blog PAS buduusss.. baca soalan pun tak pandai...ha..ha..ha.. Tu pun menyombong bodoh tak nak bagi anak anak pandai.. Bapa benak..anak senak..

Anonymous said...

yg ni wa setuju sama lu
mahathir kaki kencing..
poll yang dia buat tu boleh cilok punya..
setiap saat ada orang tukang click setuju sama PPSMI..sbb sama IP pon leh undi sampai infiniti
hampeh sungguh mahathir neh..poll tu takde integriti langsung..

Hanz_Azdi said...

oh kalo IP sama leh undi byk kali, tak heran ler poll yg tempoh 1 hari (24h) jer, leh cecah 10000 pon...kalo bayar seseorang tukang klik lg RM50 suruh klik 10000 sekejap jer...AT pon boleh buat kalau dia nak kencing camtu...hehe

Komen begitu byk cam tak real jer, mungkin ada tukang tulis gak...janji bayar ler. Entah wa ingat popuriti Dr. mahathir dah byk merosot/meredum tapi takat 100~200 orang ada baca blog dia hari-2..masih ada followers..caya ler..pjg umor pun buat ler ibadat & taubat...sudah sudah ler tu..jgn tambah masalah & dosa. Ingatan untuk semua kita gak.

Anonymous said...

Tahniah Tun.
Tun mmg seorang yg berwibawa.
Saya sokong Tun!
Kalau Tun masih lagi PM kan bagus...












taik kucing

Anonymous said...

Hello Tuan Blog...
Hoi anon atas. Tun pun nak rehat, nikmati kekayaan...umur dah 84 pun hang nak dia jadi PM lagi.
Bagi la peluang kat najib dan Muhyiddin.
Poll che det boleh di undi berkali-kali. Pc kita, lepas tu kat Cyber Cafe, Lepas tu kat pejabat, lepas tu kat mana-mana PC lah. Poll tu torak jer. Poll tu pemecah orang Umno jer. Tun lu dah pencen dah umur 84, tak yah la kacau TPM aku tu. Tahniah TPM dan GMP kerana pemansuhan PPSMI.

jgn lupa undi berkali-kali