Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 29, 2009

Gua hadir 1 Ogos ni!!

Oleh : AdukaTaruna
  1. Gua hadir sebab gua menyampah dengan salahguna ISA, walau gua lebih sokong ISA dipinda atau dimody sket. Susah nak jelaskan skang. Yang penting, bawah BN ni, ISA WAJIB DIHAPUSKAN. Demokrasi kelam-kabut. Sistem huru-hara.
  2. Sebab Nik Aziz hadir. Jangan dia kencing gua dah.
  3. Ibrahim Ali cabar dan ugut. Perghhh... panas dan bengkek jer hati gua.

10 comments:

Hanz_Azdi said...

Authour? or another rebranding cam BPR ke SPRM? apa pun ni wa sokong lu 100% ... hehe

Lu turn ler tgk & tolong apa yg patut... Kalu Pro-ISA bikin kacau, lu kan tok bomoh? kasi hembus sikit sama diorang...hehe

Anonymous said...

kenyang ibrahim ali kena maki atau at kenyang makan maki dgn ibrahim ali, ganaz at ni, kena tangkap mampus le polis dlm lokap kena maki dgn at, At power pehhh,

Anonymous said...

kenyang ibrahim ali kena maki atau at kenyang makan maki dgn ibrahim ali, ganaz at ni, kena tangkap mampus le polis dlm lokap kena maki dgn at, At power pehhh,

Anonymous said...

manusia jenis bodo sombong susah nak ajar..

Anonymous said...

AT lu pegi kat sebelah TGNA..... mesti mua lu masuk paper..... senang la wa kenal lu.....

-abanghensem

pria malaya said...

cantek bro...

cuma, nk kompem, betul ke tok guru dapat hadir? bukan ke tok guru dah kata cancel, tak dpt hadir sbb uzur aritu?

but, dia ada sebut suh ramai2 turun tanda sokong mansuhkan ISA, mau x mau, lu pun tetap kene turun gak la...haha...

kita jumpa disana....

Xenan said...

hehe,
bro..jumpa kat sana.dah email lu

Nizam said...

Asslamualaikum.

Langkahkan kaki kerana Allah....
Hayunkan tangan kerana Allah....
Tekadkan niat kerana Allah....
Agar setiap detik dikira pahala...

Elakkan melangkah kerana pimpinan....
Kerana pemimpin juga adalah insan...
Yang bakal dijemput menghadap Tuhan..
1 Ogos bertemu kita di medan perjuangan......

Anonymous said...

pria malaya.... btol ke TGNA uzur.... susah la camni.... wa rasanya nak pegi tapi disebabkan wa ni penjaga dasar wa tak bleh pegi la.... nanti kan AT kutuk wa plak..... hehehe

-abanghensem

amnikhassim said...

TGNA takleh pi ar... dia dah bgto lam harakah pasal dia tak sihat...