Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 12, 2009

Debat bersama Dr Mujahid, Khairy menghilangkan diri


Mohd Sabri Said
Sat | Jul 11, 09 | 4:05:54 pm MYT

PULAU PINANG, 11 Julai (Hrkh) - Bagai menanti buah yang tak akan gugur, ramai di kalangan yang hadir di Kompleks Masyarakat Penyayang petang tadi ternyata kecewa apabila Ketua Pergerakan Pemuda Umno Malaysia, Khairy Jamaludin tidak hadir dalam debat bersama Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Dr Mujahid Yusuf Rawa.

"Takut dengan bayang-bayang sendiri," demikian antara tanggapan orang ramai yang hadir pada petang tadi apabila dimaklumkan ketiadaan Ketua Pemuda Umno itu.

Sebaliknya, tempatnya diambil oleh Pengerusi Biro Agama, Pergerakan Pemuda Umno Malaysia,Afendi Yusuf dalam debat yang berlangsung jam 2 petang tadi.

Selain Khairy, Yang Dipertua Majlis Agama Islam Pulau Pinang (Maipp), Shabudin Yahya juga tidak hadir dalam debat yang mengulas isu; 'Wacana Minda Perpaduan Ummah'.

Program anjuran Umno Bahagian Tanjung itu dibuat untuk menghurai beberapa masalah yang berlaku di negara selain mendapat pandangan daripada berbagai pihak termasuk PAS yang dikatakan mempunyai banyak formula untuk tanganinya.

2 comments:

Anonymous said...

dulu wa respek ak ngan mamat itam ni..... sebab berani sahut cabaran kalau pihak pembangkang ajak debat.... sekarang nampaknya makin kecut la mamat ni.... mungkin dah serik kena tibai kat pembangkang....

-abanghensem

lelaki_ini said...

Jgn gitu abanghensem. X baik buruk sangka. Kita kena sangka baik pd semua org.

Nasha x dtg penamaan calon hari Isnin sbb operate hari Selasa, kita kena sangka baik. KJ x dtg debat pun kita kena sangka baik.

PAS x amalkan double standard ma.. Musuh ke, pimpinan ke, kita kena sangka baik. UMNO hulur tangan perpaduan pun kita kena sangka baik.

Wakakakaka..