Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 11, 2009

Blog anti Husam didalangi Cikgu Pa?

Oleh : AdukaTaruna

AT, stopa memang kaya. kaya lagi dia dari abang dia yang UMNO tu. hutang Haron Din dia yang settlekan. tak mustahil MSO balaci dia. MSO lintah bro. Siapa banyak duit dia himpit. Dulu nak hisap Husam sebab Husam pun kaya gak.

aku ingat blog antihusam tu stopa yang handle la..
email gua dapat nih. Gua blogger bebas beb. Hal-hal dalam kain PAS, gua tak tahu langsung. Nak tahu hal-hal dalam kain PAS gua selalu baca malaysiawave.

So, yang ni gua siarkan jer la. Gua takda bukti. Member gua ada bagitahu gua yang dia ada maklumat siapa dalang blog antihusam dulu. Katanya orang besar PAS. Tapi dia tak nak story kat gua atas sebab2 tertentu. So, cerita tu sampai di situ jer la. Gua pun respek pendirian dia.

Yang ni gua dapat email lepas gua tampal gambar yang manjongmari buat. Gua siar jer la dulu. Ulasan tunggu kalau sahih jer la.

Husam bela kickdefella, Cikgu Pa bela MSO. Lantak korang la. Gua takda siapa nak bela ke? Nak gak gua merasa dibela dibelai nih. ngeeeee....