Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 7, 2009

Anak Yatim semua bodoh2 belaka.

"Kejauhan pantai di negeri ini dengan telaga minyak yang ada tidak menunjukkan pelantar minyak adalah hak negeri ini.

"Undang-undang antarabangsa telah menentukan kedudukan sesuatu telaga minyak perlulah berada dalam jangkauan dibenarkan untuk mereka mempunyai hak khusus," jelasnya.

Nak seribu daya, taknak seribu dalih. Bodo la anak Yatim sekor nih. Terenggani time PAS tu pun lu buleh tak kasi, ini plak yang Kelantan. Lu sanggup plak lencongkan minyak ke Songkla demi bagi pada anak cucu kita sendiri.

Bodoh2 ahli PAS, lagi jijik gua nak ulas UMNO punya bodoh.. Singapura pun boleh kasi free. Pulau Batu Putih tak payah sebut, nak robohkan Tambak Johor sendiri pun bacul. Mau bunuh diri manusia macam Salahudin Ayubi atau Alexender The Great kalo tahu nih.

Melayu spesis paling bangang dalam dunia. Dayus bodoh dan hidup dalam ilusi.

5 comments:

Anonymous said...

bangang lagi spesis afrika dari spesis melayu

sabri said...

sila buktikan afrika lebih bangang dr melayu?jika tiada bukti,ko lebih bangang dr org afrika.......

Anonymous said...

takpa la.. sama2 bangang

Anonymous said...

err...

org afrika zaman dulu tak buat kapal untuk belayar, orang melayu buat

orang afrika zaman dulu tak berdagang, org melayu berdagang dgn benua eropah, china dan india

orang afrika zaman dulu tiada struktur pemerintahan teratur, orang melayu diperintah sultan, raja dan sebagainya

orang afrika tidak mencipta tulisan, orang melayu mencipta tulisan (rencong, kawi)

orang afrika menjadi hamba abdi kepada bangsa lain berabad lamanya... jadi hamba abdi tanpa kpd orang eropah, kemudiannya kpd orang arab...

banyak lagi aku boleh list... hujah ko pulak camne encik sabri heheh

sabri said...

tu bukan bangang,tu maju mangkok..melayu sikit maju sbb import kemajuan luar..kedudukan tanah melayu strategik,pedagang luar singgah,bawak kemajuan bina kapal,ilmu pentadbiran dan pelbagai ilmu lain..melayu hanya pengikut setia..sampai sekarang masih setia ikut budaya hedonisme,budaya kuning dr barat tanpa saringan..melayu juga jadi hamba..dulu hamba british..pastu jepun..pastu british balik sampai sekarang..dijajah oleh british melalui umno sampai sekarang..50 tahun kena kencing pun masih pangkah umno..bangang gile melayu ni..tu pun tak nak mengaku bangang..buduss....