Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 8, 2009

Soal jawab bersama AdukaTaruna

Oleh : AdukaTaruna

Perjuangan perlu diteruskan. Wa kritik atas tajuk cerdik sahaja. Atas semua tajuk lain, wa 'angkat tangan'. Cerdik juga tak jitu. Lain orang, lain definasi. Pro.. lu kritik gua, gua kritik lu. Kat luar kita main congkak sama-sama.

Atas kekusutan melampau yang dilakukan oleh team Hadi, wa mengambil keputusan menjawab apa sahaja soalan dari lu orang. Kepada sesiapa yang nak sebat gua, yang nak tanya, yang keliru, yang nak kompiuskan gua, wa alu2kan. Wa dah tetapkan tarikh.

Tanya apa sahaja dalam kekusutan isu ketika ini, insyaallah wa try lemparkan kefahaman gua. UG? Hadi? Nasha? Hudud? Husam? Mat Sabu. Eden torai. Lu terima tak terima itu hak lu.

  1. Tempat di blog gua. Lu boleh dengar suara gua kalau lu masuk blog gua. Jangan suruh gua buat nota kaki, mampos gua. (Pastikan speaker on la, driver sound la..)
  2. Tarikh : Selasa 9 Jun. 12 tengah hari - Zuhur. Lepas Zuhur sambung balik kalau perlu. Kira ngam la tu. Siapa yang kerja, time rehat tu kan. Berg pun pagi dia kul 12.
  3. Kena pro la. Jangan kacau gua cakap. Jangan sabotaj. Gua ni dah la buta IT.
  4. Lu tulis soalan kat Shout Mix blog gua, dan gua jawab live guna suara. Jangan tanya dalam Omputeh tau. Gua ni bodo macam Hadi gak bahasa Omputeh ni. Cuma Hadi terer Arab, gua Arab pun bodoh gak. Ana uhibbu Hadi.
Gua jemput panel untuk sama-sama bincang. Kita buat cara dewasa. Kalau nama yang disebutkan ni setuju, email gua. Email ada kat atas blog gua tu. Kalau ada sesiapa nak join jadi panel lontar pendapat, email gua gak.
  • lelaki_ini
  • xenan
  • kapt_shiqaqi
  • Anak Sengat
p/s : Kalau takda sambutan, gua jawab guna kaedah artikel jer la.

3 comments:

kapt_shiqaqi said...

wa sambut atas apa tajuk sekalipun, no hal jika masa tuh wa xchair meeting, tp jgn Lu kasi jawapan objektif A@B@C soh Wa jwb udohler pasey nampak sgt JUMUDnya..ahahaha kerana setiap jwapan ada penjelasan.

Xenan said...

humm..boleh bro..kasi timing cantek2 sket ler.

AdukaTaruna said...

kapt_shiqaqi dan xenan. lu tahu kan guna Studio AT kat atas tu?

tak tau email gua..