Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 22, 2009

Releks beb, releks.

Oleh : AdukaTaruna

Ayat2 ganas gua hanya panaskan keadaan jer. Lu orang jangan benci-membenci plak. Lu cari uma, study dan tgk perwatakan dia. Gua nak lu ada penebat stress dan kontrol yang power macam dia. Gelak dan sengeh jer. Sana kawan, sini kawan. UMNO kawan, PAS kawan.

Gua maki pemimpin, yang pengikut jangan jadi bangang benci-membenci sesama sendiri. Pemimpin kayo, glamer, lu plak jadi bangang dapat sakit. Jangan jadi bodoh ma.

Lu nak panas panas kat blog gua dan kat medium tulisan jer. Kalau jumpa kat luar, benci-membenci plak. Bangang2 ala Melayu berniaga sebelah menyebelah ni, buang jauh2 ma.

Okeh. Jumpa lagi dalam thread memaki pemimpin politikus bangsat.

6 comments:

Budak Pondok Polis said...

maki maki jugak.ko punye petition pe cite?petition isa pun senyap.takkan mcm pepsicola kot.buang tudung buih melimpah.lps 5 minit hilang.

Xenan said...

hahaha...

Wa nak tanya gak bab petision ISA.Ke kne tangguh cam demo ISA gak.ekekekeke

petunjuk bijaksana said...

salam'alaik

haa.. ni wa suka

lu sedar ayat2 lu leh kasi panas sesetengah org

wa harap lu leh jd lebih diplomatik dlm style penyampaian lu

wa still sokong lu dlm usaha2 da'wah ni

wassalam'alaik

sinner said...

naper bro? dah ade yg angkat buku lima ke kat ko? org len relex,ko pon kna releks gk bro..ade org anggap ulama' ni cam bapak diorg..n ko bayangkanla kalo bapak ko kna bangsat on daily basis..some can take it,some not..

releks beb, releks..

Anonymous said...

aku terbaca hari tu ada yg dari mesir nak serang AT secara live kalau balik msia.lawak sungguh aku rasa walaupun ianya serius...patut akal yg dianugerahkan dpt lawan emosi.

Anonymous said...

Kalau perangai macam lembu, orang treat lu macam lembu la..

'Kalau' la...