Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 27, 2009

Obama takut pada Najib.

Hahaha. Ni apa kes plak ni? Ke main bangga Obama kol Najib. Gilo! Nak bagitau Malaysia pro US ke Najib pro US? Wahaha. Ni kalau Anwar ni dah kompom kena tuduh agen CIA nih.

Bodoh macam puak ulama Hadi gak. Kenyataan diplomasi ulama dunia tentang Hadi digambarkan sebagai Hadi hebat. Kalau dah wartawan tanya tentang pemimpin Malaysia, dah tentu kenyataan diplomasi berlaku. Kuang3....

Hadoi... Melayu...




Najib Tun Razak sedang berbual dengan Barrack Obama di kediamannya di Jalan Duta, Kuala Lumpur malam tadi.

7 comments:

Anonymous said...

Najib: ok saya dah stanby,saya nak telepon Obama ni.ready?

jurugambar: ok good datok.tapi takpe ke kami ada dalam bilik datok ni?nanti ganggu pulak datok nak bercakap.

Najib: takpe,kejap je.korang amikla shot cantik sikit.

jurugambar: ok datok,bagi nampak natural sikit ye...

Najib: macam ni ok ye?

jurugambar: ok good

Tuk Ketuo said...

Apo punyo turr! la cerito nih sampai terbolit raso tali porut den, obama mano yang tepon najib? yang ghumah topi selekoh dokek pokok buluh tu ko

alexander said...

cehhhh..
macam iklan urut kat dalam Metro

"Hubungi Haji Najib untuk masalah lemah tenaga batin"

"Anak sulung Tabib Haji Razak sedia membantu"

pria malaya said...

aku rasa, yg call najib ni 'obama' Indonesia tu kot..yg ada iras dgn obama tulen presiden US tu..haha

alahai umno/najib...selama ni orang negara luar tak penah call guna telipon ke sampai heboh satu negara ni?

mybe festime jadi PM, 2 bangga semacam 2..huhu

Anonymous said...

hahaha.... wa dengar ucapan Najib nak tergelak depan mertua..... Obama call Najib????? hahaha... sempat lagi tu ambik gambar dok posing.... cam tau² jer Obama nak call Najib..... hahaha.... malu la wa sebagai Rakyat Malaysia....

-abanghensem

Hanz_Azdi said...

eh yer ker criter Obama called DS Najib? Real ker? atau camera trick? hehe...lawak apa ker nih? 1 Malaysia ker? apa ada hal kalo betul pon Obama Presiden USA call just to say 'Hi"..publisiti murahan cenggini pun nak jadi modal ker?

mimpiyangsempurna said...

desperado v desperate housewife.. lol...