Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 26, 2009

Mahonara la, Mekel Jeksen la...

Oleh : AdukaTaruna

Gua malas ulas bab Manohara dan Sultan Kelantan. Sebab gua tak dapat berlaku adil. 2-2 gua tak suka. Bab artis2, model2 kawin, bab sultan2 dan raja2. Tak kira la Sultan tu nak pakai kain pelikat ke, tawadduk ke, gua memang tak suka sistem bodoh.

Bab mekel Jeksen ni plak, tak salah gua, gua ada terbaca yang dia dah kembali Islam. Bukan masuk Islam, tetapi kembali. Kembali kepada fitrah asal. Yeker?

Dan gua pernah terbaca kat mana ntah, Mekel Jeksen yang ni bukan diri sebenar. Mekel Jeksen sebenar bunuh diri. Mekel Jeksen bunuh diri ketika nama meletup. Syarikat rakaman kena buat sesuatu. Tu pasal dia bedah muka.

Ontah.....

3 comments:

Anonymous said...

best wooo layan citer² camni..... rugi la lu tak layan....

-abanghensem

amin said...

ha, kan ok cmni..xde la asik kutuk ulamak manjang..org yg duk komen dlm blog lu ni pun dah banyak komen yg makin menyampah dgn lu, dulu, ok je, seimbang...

so, ubah le stail bro..rugi lo otak mcm lu ni banyak idea, hujah pun ok, tapi asik ulamak bongok, ulamak bangang, ulamak bangsat, ulamak bodoh je hari2...

aku yakin membe2 lu yg lu sebut dlm cerpen/artikel lu pun dah naik meluat dgn lu, cume dorang xnk la tegur secara direct..kang lu terasa..

cmni ok la, ubah tajuk sikit, mekel jeksen pun mekel jeksen la..tapi bro, aku tengok, isi pun kureng je bro, mcm nk tak nak je post artikel ni? terpaksa ke bro?..

masih teringat perkataan 'ulamak bangsat', ulamak bodoh' ke bro?...hehe..

Hanz_Azdi said...

hehe amin ... jgn ler provok..dah dakwah si AT tu..dah ler tu..jgn suatu yg baik disusuli yg buruk cam provokasi in last the line tuh...hehe apa pun ada betul wa pun maleh nak sound AT dlm 'overdoing' dlm membantai ulamak hingga kang jadi lain..sepertinya memperleceh & hina semua ulamak padahal yg nak dihighlight'kan patutnya hanyalah kesilapan, salah laku tertentu pada ulamak tertentu shj...hmm payah wa nak kata salah x kata salah... wa baca jer ler pasni...hehe..Jacko pun dah taubat (kembali ke jln benar) & Manohara pun dah pulang...AT bila lak? kuang 3x