Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 9, 2009

Khairy licik vs Tantawi bendul.

Khairy: Mulakan semula muzakarah Umno-PAS
Jun 8, 09 5:49pm
Pemuda Umno mencadangkan muzakarah Umno-PAS dimulakan semula memandangkan proses pemilihan pucuk pimpinan pusat bagi kedua-dua parti tersebut telahpun selesai.

"Bagi Pemuda Umno, inilah ruang dan peluang terbaik bagi kedua-dua parti terbesar di Malaysia ini untuk duduk semeja berbincang - bukan hanya demi perpaduan Melayu dan ummah namun berdasarkan nawaitu atau niat bagi agenda nasional yang mencakupi kepentingan semua," tulis Ketuanya, Khairy Jamaluddin dalam blognya hari ini.


Lu ingat Khairy ni ikhlas ke? Dia nak damagekan sokongan pengundi bukan ahli PAS je. Yang ulama IQ bendul macam Hadi, Tantawi dan Nasha guna pembolehubah ahli PAS.

Padahal yang penentu bukan ahli PAS. Nak harap ahli PAS 800 000 jer. Bila kalah sok, kata kita rela kalah, asal Islam tak kalah.

Wak lu! Bila PAS kalah, maka UMNO terlalu berkuasa. Jangan harap lu dapat guna masjid dan stadium untuk Islam. Yang boleh guna Nasha sorang jer.

Ulama genetik Melayu memang stupid!

Guna dalil Musa jumpa Firaun, Nabi jumpa kafir. Sedangkan pembolehubahnya di sini ialah genetik Melayu termasuk ulama adalah spesis bangang.

Genetik Melayu berotak kecil. PAS tidak berjuang secara tulen ikut nabi. PAS guna demokrasi. Kalau PAS berjuang ikut cara Nabi, demokrasi ada, perang ada, baru boleh cedok semua hadis dan dalil. Itu pembolehubahnya.

Ini berjuang guna 100% demokrasi. Memerlukan undi. Undi terbesar dan undi penentu pula ialah datangnya dari bukan ahli. Yang pergi promosi plan bangang UG tu buat apa?

Guna dalil Nabi jumpa kafir? PAS berjuang 100% ikut Nabi ke?

Ulama genetik Melayu memang stupid!

Semua gua akan ulas 12 pm ni.

No comments: