Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 7, 2009

Gua lempang jugak Husam ni kang..

Husam persoal 'musuh' Haron Din

Datuk Husam Musa memohon Timbalan Mursyidul Am PAS, Datuk Dr Haron Din memberi penjelasan berhubung ucapannya mengenai "musuh dalam selimut" sehingga parti itu wajar mengetatkan mekanisme pertandingan.


Kalah, kalah la.. jangan sampai parti damage. Cool beb. uma kalah main bola dengan DPP team usen pun releks jer.

Ni, bila kalah, petik nama Mahfuz, Salahudin secara media. Kata diorang berpihak kepada lu. Mana buleh! Mana boleh petik2 macam tu.

Kalah, kalah la. Jangan cemas sangat.

6 comments:

pria malaya said...

hehe..
wa sokong bro..

rasa mcm xpro je tindakan husam ni, depan wartawan jugak nk dilepas tension..aduyaiii..huhu...

rasanya boleh je bersemuka dgn ust harun din, tanya dia, face 2 face..
mcm ni xpro la..tgh2 hot isu UG ni, duk bangkit lak isu remeh2 ni..

bagi peluru kat musuh...
aduhh...

AdukaTaruna said...

Tu bukan kerja Husam, tu kerja blogger.

Husam pimpinan, buat cara pimpinan. Gua lempang jugak budak Husam ni kang.

مَعهَدين الُمعلمْ said...

hahaha..
husam steady beb..
tapi cemas..
buat pela die kata dalam tanzim PAS sekarang masih ada orang die.
tu mcm nak huru harakan parti sendiri tuh..

kapt_shiqaqi said...

sudah jelas bro, husam nih masih belom layak jd pemimpin tertinggi PAS, sikap dan keperibadian tidak menunjukkan kematangan . org mcm nih memang xlayak jd pemimpin, diri sendiri xleh nk kontrol mcm mana org bawahan nak menghormati? katala idea bagus, strategi/plan cemerlang, tindakan cemerlang tp keperibadian malang, org akan menilai hanya sebuah RETORIKA CUMA.

note: utk husam U can be boss but not as a leader.

aqilfarihin said...

husamm dok berkecamuk tuuu...ye lah dok pikir pas akan gabung ngan umno...bukti dia...haaaa khairy kamaludin kata "harap muzakarah dpt diteruskan!" haaa mampos...

ekramhakim~ said...

ALLAH nak uji dulu HUSAM dengan kekalahan..be stay HUSAM..steady jer..jangan kalut2..

kalau HUSAM leh terima kekalahan dan tahan ujian ni, insyaALLAH ALLAH kasik ujian dengan jawatan pula lepas ni..