Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 9, 2009

Debat gua dengan individu PAS Terengganu

Nama gua ialah :: kapt_shiqaqi
Email gua plak ialah :: kaptshiqaqi@xxx.xxx
Wa nak tanya lu ni :: yr invitation life debate
Wa taip jap kat sini :: 2 BaD!!, kat my opis hanya leh lihat wording \\\'AT Studio\\\'shj tp aku xleh klik, mungkin my company\\\'s member IT not allowed these such cummunications like msg yahoo, msn n blablabla.
adusss hampeh btoi, xleh gakla nak tonyoh hang punya muka


Gua akan menggunakan platform forum TKO kerana sedara kita dakwa tak boleh guna Studio AT. Hanya nama yang ishtihar serta sahaja yang perlu dilayan oleh sesama peserta.

AdukaTaruna
Kap_Shiqaqi
xenan (nick kat TKO lu apa bro?)

Yang lain boleh support dari medium luar (ym, pm, etc). Lalat dan langau yang kacau thread tu nanti, abaikan sahaja. Nanti thread jadi hancuss.

Anak Sengat mana? Kang gua letak link TKO kat sini. Kul 12 kang gua start. Insyaallah.

Gelanggang dah buka kat sini : http://www.tranungkite.net/v9/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1611#38561