Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 28, 2009

Brazil vs USA.

Oleh : AdukaTaruna

Awal pagi ni beb. Brazil vs USA. Gua selaku penjahat kompom pilih Brazil punya. Team ulama plak, dah tentu sokong USA. Kan ke USA pejuang utama menentang Syiah. Lagi pun Arab2 semua pro USA. Nak2 Mesir.

Brazil tanpa super star besar kepala umpama PAS tanpa ulama besar kepala. Brazil tanpa super star besar kepala menyebabkan pemainan fokus kepada pasukan, team work. PAS tanpa ulama besar kepala menyebabkan tiada idea2 tanpa homework, kerja dan skandal gelap.

Punca Mesir tewas kepada USA.

Mesir yang titik Italy ari tu kalah beb. Kena titik plak dengan USA. Sebab apa? Sebab penyerang utama dia ulama Al-Azhar ma.

Time nak score tu, defend US tawar perpaduan. Perpaduan tu ditawarkan time bola dalam kawasan penalty US jer plak tu. Time bola dalam kawasan Mesir, takda perpaduan2 de beb. Tu yang kono belasah tu.

So, nak lawan Brazil ni, tektik perpaduan tak jalan ma. Brazil takda ulama jenis tegak alif. Payah gak USA nak menang tu.

Kalau Kaka, Robinho dan Fabiano jadi Mubaligh, kompom USA menang.

11 comments:

Anonymous said...

usa tak menentang syiah beb.tu semua wayang nak buat org kagum dgn syiah.Yakin dan percayalah usa tak serang iran syiah sampai kiamat.Bodohla usa serang iran.Dan kita mmg tahu usa tak bodoh.

Anonymous said...

merapu je. isipadu otak dah melempah gamaknya.

Anonymous said...

yang bodoh pengkagum us ngan sekutu. tengok transformers hilang boikot. blahlah.

Anonymous said...

anon 5.55 gile meroyan. bini tgh pantang agaknye..

Anonymous said...

aku bagi lima bintang untuk merapu kali ini. nah ambik *****

SearchForHeaven said...

wa sokong ulama,
wa di belakang TGHH,
wa di belakang TGNA,
Wa di belakang dr Haron din,
Wa di belakang Us ahmad Awang,
wa di belakang Tuan Ibrahim tuan Man,
dan
wa sokong brazil..

hahaha... macam mana ni? salah ke teori adukataruna??
wakakaka...

hahahaha...

Hanz_Azdi said...

Kalo Brazil main lembik cam lwn Afrika Selatan hari tu, boleh jd USA yg menang final ..tu kalo USA main OK la cam hari lwn Sepanyol...Howard had best his day mungkin tak kot kat final...entah ler.

prediction:
BRAZIL 2
USA 1

AdukaTaruna said...

sekali team ulama leading 2-2 la. Ngeee...

Anonymous said...

wa nak tengok apa lu nyer pendirian tentang ulama harun sani plak... hi hi hi

Hanz_Azdi said...

peh..USA 2-0 at half time..ceh USA... nasib baik Obama call Najib,entah apa depa sembang hingga USA ilang konsentrasi & momentum in 2nd half...lalu menangkan Brazil 2-3..hehe

Wa pun tgk 1st half jer...tatu tau Brazil menang lak..ingat dah jahanam dah pasal aku tgk USA main ok gak ler & Brazil cam tak reti main pon, tak dpt rentak kot.

Anonymous said...

harussani la bodo. bkn harun sani.