Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 7, 2009

Bangsat lu Nasha..

Walaubagaimana pon wa juga setuju yg si Nasha berpendapat suara TG Nik Aziz bukan mewakili pas.Anda bersetuju dgn nasha?
Rakyat negeri mana angkat lu? Bachok tu kat N9 ke? Jangan sampai Timbalan Presiden kalah PRU13. Nak harap ahli, hanya 800 000 jer beb.

Lu jangan bagi gua panas... lu bertanding kat Terengganu la gua nak tengok....

17 comments:

jeebond said...

Bantai bro... Jangan tak bantai..
Tu manusia bertopengkan baghal tu.. Bangang nak mampos..

Hanz_Azdi said...

Hell with UG craps!

just can't stand this any longer...boleh depa tikam TGNA semua orang tau dia lebih cerdik & terbukti hasil kerja (ok not perfect tapi nak banding TGHA & co..apa ada?)

TGHA & us. Nasha..PENGKHIANAT ..period!

dato' said...

Aku rase hang ni jenis spesis sakit jiwa...
bangsat hang AT!

Anonymous said...

.hoi hng jngn jadi batu api ..bngn hang nanti aku lempang..

Parpu Kari said...

DENGAN IZIN SAYA NAK MINTAK SEMUA PEMBACA BUDIMAN SUPAYA MEMBACA ARTIKEL INI DAN EDARKAN PADA SEMUA! SEJARAH TIDAK BOLEH DI PADAM!

http://parpukari.blogspot.com/2009/06/reid-commission-original-document.html

cicitHJHASSANu said...

seni berpolitik pemimpin2 pas semakin matang dan berteknologi tinggi...
serangan dari luar & dalam silih berganti....
usul utama dewan ulama ditolak tanpa bahas oleh ajk muktamar....
alih2 semua jawatan utama dewan di pelopori 'golongan ulama'....
tiangnya pulak 'golongan profesional'....
ulama yg profesional + profesional yg ulama + aktivis parti!!!!!...
inilah model one m'sia...
hidup rakyat!!!!...
mampooosss ameno bn!!!

cicitHJHASSANu said...

mammmppos AT!!!!!

مَعهَدين الُمعلمْ said...

hahaha...sama-sama bangsatnya maaa..

Rakyat Marhaen said...

Perghhh.. Dah xboleh tegur pemimpin PAS.. Ini memang dah ikut UMNO..

Tengok si Parpu dah mula memainkan isu perkauman.. Nak UG boleh dipertimbangkan.. DIPERTIMBANGKAN

Tapi UMNO kena keluar BN dan tendang keluar MCA dan MIC..

kapt_shiqaqi said...

yeah aku setuju dgn cucithjhassanu, seni politik semakin tinggi, jika dulu pemimpin PAS hanya menunggu di attack dan terpaksa counter dgn jarak masa yg lambat sbb media dulu tak mcm hari ni, lani massmedia dah berubaha ke realtime, sekarang masa utk attack terus dgn lontaran idea/cadangan supaya semua org berfikir kearah kebaikan/keburukan.

note: open yr mind please...jgn JUMUD sgt dan jgn TAKSUB sgt, kalah-kalahla kan, udoh menang tuh pikulla amanah dgn sebaiknya.

Anonymous said...

satu je aku minta, jgn gabung ngan umno/bn coz, last2 kena gigit. Puak UBN ni bukan leh caya. Kiblat diaorang fulus ma.....

Anonymous said...

bagi wa nasha ni rasa diri tu selesa dah..... ngan TGNA dah tak respek.... dia tak sedar dia jadi MP pun tak sampai sepenggal lagi..... tu pun sebab ehsan kerajaan PAS kelantan bagi kerusi parlimen bachok kat dia.... wa harap pasni biar dia bertanding di N9 plak la..... biar dia tau betapa susah dan peritnya nak jaga satu negeri ( satu kerusi la bagi nasha) ngan kena diskriminasi cam anak tiri ni... hampir 20 tahun TGNA jaga negeri cam jadi anak tiri..... susah senang idop dibawah kerajaan BN TGNA tau.... sebab tu lah TGNA ni bangkang sangat pasal nak bincang ngan UMNO ni.... tapi dapat kat pemimpin hingusan dan setahun jagung dah mula berlagak dah..... dah rasa title ulama dia tu maksum dah..... dah rasa hebat dah bijak memerintah dah.....

-abanghensem

Xenan said...

Mmg betul..TGNA mungkin bukan suara dr party, tapi ader ramai rakyat malaysia (bukan org Pas saja) yg mewakilkan pendapat pada TGNA secara suka rela.

Tambahan TGNA ader rekod proven berjaya memerintah kltn hampir 20 tahun.PAS ni nak mengikut org yg berjaya dgn Islam ke nak ikut org yg gagal dengan islam cam trg tu?
PAS ni party bodoh ke??

Sila gugurkan TGNA dr PAS kalau berani.Wa nak tgk boleh ke PAS survive tanpa TGNA.

Anonymous said...

marah nampak.kalo dah kalah buat cara kalah la woi.xyah emosi marah2 orang plak.nanti senyum kera dihutan.

pendapat aku,ni la manusia yang paling angkuh abad ni.lebih angkuh dari umno lagi.iaitu husam musa.umno,biarlah sebab parti dia parti cabuk.ni parti islam beb.aku dah kata dah ari tu.husam akan kecundang.ko orang maki aku.sape2 yang melencong ke semak samun,maka dia akan tertolak.hampeh2 akan ditapis oleh ahli pas.

abang hensem,sila kirim salam aku pada husam.

-zaragosa-

aqilfarihin said...

aku suka baca blog ko...tp ko kena ubah skit laaa ayat ko...kasar sgt...tp sejak husam kalah ni terpikir gak di hati...lantak ko la nak guna bahasa apa skali pon...lebih2 lagi ko bantai si nasya...wakil rakyat bachok tu...tak sedar diuntung!pru 13 jgn bagi mamat ni lawan kat klantan!tgna tolong lempar mamat ni jauh2

KOBE said...

ORE BACHOK TOKSIR NASHA...MAPUH

Hanz_Azdi said...

Bukan masalah besar, kalo ada beza pendapat dlm PAS, kita penyokong bawahan & org biasa boleh menilai. Kalo kita tak setuju pun, rasanya ramai memilih untuk senyap ajer. Tunggu dulu.

Bukan masalah sapa menang sapa kalah. Tu adatlah kan? Tapi kalo yg menang tu kita dah tau akan bawaannya (karektor) & ideanya (contoh seperti TGHA & us. Nasha) adalah perlu kita tgk balik, bantah terus..agar tidak terlewat & merosakkan apa yg tgh kita buat (perjuangkan). TGNA model tokoh politik ulung, ramai tunggu keputusan beliau & skrang beliau tak setuju UG jadi ramai akan tak setuju UG ler... tu bergantung kpd kebijaksaan TGHA & us.Nasha nak buat camna.
Pada aku ler, idea UG ni mungkin elok gak tapi lepas kita (PR) menang PRU13 sahaja. Tapi tidak sekarang. Memang mengarut.