Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 27, 2009

Weeekkk... gua nak muntah.

Corak menyerang yang diamalkan United menjanjikan perlawanan yang mengujakan dan menghiburkan.
Yek... gua loya beb. Haha. Man U guna corak menyerang lawan Barca? Hahahaha. Akal orang tua Alex Ferguson tu dalam poket gua la. Satu kelas dengan gua dulu masa tingkatan 4. Cuma dia ambil Ekonomi Rumah Tangga, wa tak.


Namun bagi pakar, United adalah calon pilihan untuk mempertahankan gelaran kerana pengalaman yang dimiliki, selain muslihat yang terselindung di sebalik percaturan jurulatihnya, Sir Alex Ferguson.
Nampaknya gua ni pakar la. Sebab calon pilihan menang gua ialah Man U. Dan iktiraf org tua Alex ni power. Muahahaha.

Dengar tu Berg. Selaku pakar, gua nasihat, lu insafla sokong Man U ni. Wakaka. Bawak2 la berubah. Tak ulama betul la.


Melihat statistik Barcelona, kelab Catalan itu dijangka mendominasi tengah padang dan mengawal bola lebih lama, sama seperti yang dilakukan ketika menentang Chelsea di Nou Camp.
Lu tgk, Otosan pun sama pendapat dgn wa. Mesti dia baca blog gua nih. Kuang3

Nak harap stendet lu, level Malaysia n Man U jer la. Muahahaha. Panas beb panas. Bakar beb. jgn tak terbakar.


Malah, fakta bahawa Messi lebih menyerlah berbanding Ronaldo sepanjang musim ini turut memberi keyakinan buat Barca, serangan mereka mampu lebih menyengat daripada kelab Inggeris itu.
Ofkos la. Budak2 pompuan baru nak up jer yang sokong Ronaldo ma. So, kalau abangbotaklicin n dugong darat sokong Man U, level budak2 pompuan baru nak up la.

Wakakaka. Apa? Ronaldo? Tampal gambar kat bilik? Siap buat buku skrap? Warrgghhh hahahahaha.


Dengan Ronaldo sering keberatan untuk membantu benteng dan mudah kehilangan bola,
Ronaldo poyo pemalas tu? Baru tahu ke mudah hilang bola? Wahahaha. Dia akan hilang bola dan diikuti dengan tertiarap atas padang, dan dikuti dengan suara spontan Berg :

"Waghh... machonyeee abang Ronaldo."

Wakakaka.

5 comments:

ekramhakim~ said...

nasib baek ronaldo tak ulama, kalau tak lagi teruk budak ronaldo ni kena tibai dek AT..hukhuk..

papepon harapan tetap pada barca..man U sombong nak mampos..ferguson asyik makan chewing gum jer..=P

Che said...

Cara paling senang nak counter rokangkang tu ialah meletakkan mamat yg laju gak g jage die..jadi mamat botak Alves ala2 wa tu adalah pilihan yg paling bijak..bkn setakat mampu memecut bagaikan raja olaharaga sekolah malahan agresif terhadap lawannya apatah lagi pemain2 yg bermuka 'bajet jambu' seperti rokangkang tu..messi pon bleh diletakkan sbg pengacau mase rokangkang tu lari.so blehla kte tgk due pmain ni lari scara beriringan sambil diselang-seli ngn acara tolak menolak bermanja2an..

cmne2 pon barca kene wat gol awal kalo nk mng mlm ni..sblm sojar2 tinggi lampai MU tu dpt wat defensive line yg tinggi, barca kene push dorunk utk wat defensive line bwh sikit..nk counter cara laju barca ni sng je sbb Chelsea dh tnjukkan aritu caranya..maen zonal je..jgn kejar pemain2 barca tu, maen ilek je tnggu dorunk dtg kt zon kawalan..sbb cmne2 pon dorunk akan lalau zon tu jgk kerana barca maen short pass..lainla Liverpool maen long pass..sbb tu bleh mng lwn MU...wakakakakaka

Berg said...

stendet.. kata2 loser memang mcm tu.. wakaka...

Hanz_Azdi said...

ManUre kalah nya..tak caya lu tgk la sendiri. Tentu Barcelona menang 2-1 .. ManU dpt penalti sbb ref tertipu lakonan C.Ronaldoo ..hehe

iskhh, bola ni karut aja, sbb bola sebijik depa rebut ramai-ramai, sampai org 1 dunia tak tido,bgn pagi-pagi semata nak tgk C. Ronaldo ja, Rooney dll...kan ulama/ustaz kata gitu.. Ia perkara lagho..melalaikan, merugikan, hiburan sensasi, etc. Hangpa semua ni tak mau ikut kata ulama ka?

hehe

What say u AT? kuang3x

AdukaTaruna said...

What u say AT?

U say aku...
seperti Barbie..

wakakaka.