Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 21, 2009

Penyokong MU dinasihat elak buat kecoh di Rome

MANCHESTER, England - Peminat Manchester United yang akan berkunjung ke Rome bagi menyaksikan perlawanan akhir Liga Juara-Juara menentang Barcelona dinasihatkan berada jauh daripada kawasan-kawasan tertentu di ibu negara Itali itu bagi mengelak berlakunya kejadian tidak diingini dengan masyarakat tempatan.

Beb. Holigan English ma. Berani kat eropah jer. Jarang kita dengar England lawan Mexico ke, Paraguay ke kat stadium Amerika Latin. Mesti kat stadium berkecuali.

Cuba la lawan kat Paraguay tengok. Kat Mexico ke. Then buat hal. Hahaha.

Cuba vs England. Di stadium Cuba.

Cubalah tengok...

5 comments:

Anonymous said...

xde dah ke bab kutuk ulamak?
cakap pasal bola,apa barang ni.

go go aduka.

zaminc said...

hehe cuba jauh tuuu... mamat2 hooligan mana ada duit banyak nak terbang pi sana....

uma said...

klu antara EU flight murah gak laa..
klu antara negara lain,
mungkin mahai skit..
tp masih lg murah klu nak banding dgn Msia...

Msia,
nak naik flight,
kene kumpul duit setahun baru leh
fly ke negara luar...haha
nasib baik dah ada airasia
ok lah skit..

berg,abgbotak... moh kita ke rom.hehe

Hanz_Azdi said...

caya la AT .. tibai ManUre lak yer? Jgn risau la penyokong ManUre tak berani buat hal punya...hehe

Anonymous said...

mcm kelate ah...buat kacau kat somban je, tempat AT...ape barang...
AT main bakar dalam blog je..tu pon nak defend rita rudaini..wakaka
cuba dtg selangor ke, perak ke...
konpem kena bakar balik bas ekspress diorg nak balik tuh...
silap2 skali ngan stesen bas kena bakar biar xdapat balik...haha

yg bergurau,
orang jauh