Skip to main content

Man U tak pandai main bola.

jaar said...

komen lu pasal man united mmg tahap bangsat bro..lu komen mmg x pakai otak!lu ingat man united mmg langsung x pandai main bola ker bro??barca jer pandai main bola...lu mmg bangsat

Kah kah kah. Betul ma. Man U mana pandai main bola. Man U lebih pandai dari Malaysia jer. Tu sebab Malaysia selalu jemput Man U. Muahahaha. Tak caye tanya bro Dugong Darat.

Gua berani racun semua pertanian customer xenan kalau final nanti, ramalan gua tak tepat.

  • Ball position Man U dapat 40% jer. Paling tinggi 45%.
  • Farmasi 1-9-1. 1 keeper, 9 pertahanan, 1 penyerang.
  • Ronaldo kerja dia jatuh jer. Nak free kick.
  • 2 kali Rooney akan tengking pengadil dengan muka garang.
  • Jarak line defend akhir dengan keeper rapat giler. Tiada ruang thru pass.

Comments

  1. wa sokong lu aduka!
    MU mmg tak pandai main bola

    ReplyDelete
  2. sedap lu org je yeaa...
    klu x pandai main,
    mane leh jadi champion...haha

    pdekatan,startegi bgantung
    utk mdpt kemenangan..haha

    ReplyDelete
  3. nada biasa bagi mereka2 yang kalah.. lepak uma.. kejayaan kita memang dicemburui..

    ReplyDelete
  4. MU akan kene tekan sbb dorunk xde DM bes cam Essien ngn Mikel yg hati mati x kenel penat..pastu Evra kene keja keras dn akan dpt kad sbb pengawalan yg keras ke atas Messi..Vidic ngn Ferdinand lak akan tercungap2 sbb barca maen short pass ala2 men monyet dkt kwsn kotak penalti tu..

    MU akan cari counter attack ngn long pass Carrick n Giggs kpd Rokangkang dan Rooney ngn Tevez..wa x rase barca boleh mng mudah walaupun tu yg wa arapkan...come on Guardiola...kalo gol lu lari la ala2 mourinho dpn org tue ferguson tu..hahahaha

    papepon sbg peminat Liverpool tegar, wa x kisah sgt pon kalo MU or barca mng, tp kalo bleh bg la byk gol so berbaloi sket wa bgn tdo awal2 pg tu..ke barca kene bantai dlu then wat comeback cm liverpool dlu pon bes gk..hahahaha

    ReplyDelete
  5. aduka taruna nei mmg sesuai jadi balaci BN..buat provokasi kat org samapai org bengang. Rasanya PAS x amalkan kaedah tue dalam berkempen politik...so aduka taruna nei x layak untuk jadi balaci PAS.....
    komen aku yg first aku buat mungkin sebab aku dah terprove dek mamat bangang nei...fikir2 dah mamat nei totok barca punya fan..apa jadi dekat kelab lain pun bukan nyer dia nak peduli....dia mcm geng totok umno la...x peduli apa dah jadi dengan keadaan sekeliling..
    Berg, Uma...Man U tetap sokong Man U

    ReplyDelete
  6. man u nak main taktik bertahan pun apa susah, itu kan strategi, yg penting menang, 10 defend pun berbaloi apa kalau menang UCL,bukan semua kelab boleh sampai final ... hidup Man u!!

    ReplyDelete
  7. Nampaknya bala tentera MU makin kuat... haha... mana lu mau lari duka...

    ReplyDelete
  8. pelik yer...

    team yang tak tau main bola boleh menang 3 tahun cup... siap 18 kali lagi...

    kira yang tak menang tu tahap lagi aper lak dari yang team yang tau main bola nih... tahap....???

    pelik pelik...

    cakap siang pandang-2... cakap malam bisik-2 tau... nnt orang skodeng...

    hehehehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.