Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 20, 2009

Man U tak pandai main bola.

jaar said...

komen lu pasal man united mmg tahap bangsat bro..lu komen mmg x pakai otak!lu ingat man united mmg langsung x pandai main bola ker bro??barca jer pandai main bola...lu mmg bangsat

Kah kah kah. Betul ma. Man U mana pandai main bola. Man U lebih pandai dari Malaysia jer. Tu sebab Malaysia selalu jemput Man U. Muahahaha. Tak caye tanya bro Dugong Darat.

Gua berani racun semua pertanian customer xenan kalau final nanti, ramalan gua tak tepat.

  • Ball position Man U dapat 40% jer. Paling tinggi 45%.
  • Farmasi 1-9-1. 1 keeper, 9 pertahanan, 1 penyerang.
  • Ronaldo kerja dia jatuh jer. Nak free kick.
  • 2 kali Rooney akan tengking pengadil dengan muka garang.
  • Jarak line defend akhir dengan keeper rapat giler. Tiada ruang thru pass.

8 comments:

Farhan said...

wa sokong lu aduka!
MU mmg tak pandai main bola

uma said...

sedap lu org je yeaa...
klu x pandai main,
mane leh jadi champion...haha

pdekatan,startegi bgantung
utk mdpt kemenangan..haha

Berg said...

nada biasa bagi mereka2 yang kalah.. lepak uma.. kejayaan kita memang dicemburui..

Che said...

MU akan kene tekan sbb dorunk xde DM bes cam Essien ngn Mikel yg hati mati x kenel penat..pastu Evra kene keja keras dn akan dpt kad sbb pengawalan yg keras ke atas Messi..Vidic ngn Ferdinand lak akan tercungap2 sbb barca maen short pass ala2 men monyet dkt kwsn kotak penalti tu..

MU akan cari counter attack ngn long pass Carrick n Giggs kpd Rokangkang dan Rooney ngn Tevez..wa x rase barca boleh mng mudah walaupun tu yg wa arapkan...come on Guardiola...kalo gol lu lari la ala2 mourinho dpn org tue ferguson tu..hahahaha

papepon sbg peminat Liverpool tegar, wa x kisah sgt pon kalo MU or barca mng, tp kalo bleh bg la byk gol so berbaloi sket wa bgn tdo awal2 pg tu..ke barca kene bantai dlu then wat comeback cm liverpool dlu pon bes gk..hahahaha

jaar said...

aduka taruna nei mmg sesuai jadi balaci BN..buat provokasi kat org samapai org bengang. Rasanya PAS x amalkan kaedah tue dalam berkempen politik...so aduka taruna nei x layak untuk jadi balaci PAS.....
komen aku yg first aku buat mungkin sebab aku dah terprove dek mamat bangang nei...fikir2 dah mamat nei totok barca punya fan..apa jadi dekat kelab lain pun bukan nyer dia nak peduli....dia mcm geng totok umno la...x peduli apa dah jadi dengan keadaan sekeliling..
Berg, Uma...Man U tetap sokong Man U

abu said...

man u nak main taktik bertahan pun apa susah, itu kan strategi, yg penting menang, 10 defend pun berbaloi apa kalau menang UCL,bukan semua kelab boleh sampai final ... hidup Man u!!

Berg said...

Nampaknya bala tentera MU makin kuat... haha... mana lu mau lari duka...

dugong_darat said...

pelik yer...

team yang tak tau main bola boleh menang 3 tahun cup... siap 18 kali lagi...

kira yang tak menang tu tahap lagi aper lak dari yang team yang tau main bola nih... tahap....???

pelik pelik...

cakap siang pandang-2... cakap malam bisik-2 tau... nnt orang skodeng...

hehehehehe