1. Hubungi gua di sini.



2. Untuk yang berminat untuk iklan, sila email gua utk pertanyaan harga, etc.



3. Wa lancarkan enovel sulong wa RM10 sahaja. Akaun Maybank no 155014038030 Then, emailkan ke Calling2 Gua butir-butir bayaran anda. Kalau calling2 gua tu tak berfungsi, lu email jer la kat adukataruna2008@gmail.com



Insyaallah. Dalam masa 24 jam, wa akan reply terus e-novel anda beserta passwordnya. Dan anda boleh ulas, bantai, kritik, debat, cadangan, karya tersebut di link ini.





Sahabat

Iklan





260412






011012

May 14, 2009

Kempen korban kerusi untuk ISA.


Mari jawab soalan.

1. Untuk apa sebenarnya petition ni? adakah dikeluarkan oleh majlis bertindak mana-mana parti? adakah dikeluarkan oleh mana2 ulama atau majlis syura?


a) Petisyen ini sebenarnya mendesak Pakatan Rakyat(PR) meleburkan sekurang-kurang 2 kerusi untuk mengugut kerajaan Barisan Nasional melepaskan tahanan ISA.


b) Ini adalah gerakan civil (civil movement) atau gerakan rakyat peduli akan nasib tahanan ISA.Sesiapa yang sedar boleh menyertai kami.Ia terbuka tanpa mengenal batasan kaum dan agama.Maka,kami bukan dari mana-mana badan pertubuhan NGO atau parti politik.


c) Oleh kerana kami ini civil movement,kami tidak terikat dengan mana-mana ulama atau yang dikatakan 'majlis syura'.Kami mengalu-alukan ulama,'majlis syura', paderi,sami buddha dan

lain-lain menyertai kami.


2. Mestikah sebuah petisyen atau usul untuk menyokong keadilan itu datang dari badan-badan yg berjenama atau hanya lahir dari autoriti-autoriti tertentu?

Oh tidak semestinya.Ini adalah gerakan rakyat yang sedar.Walaupun kami bermula sedikit,atas
nama kesedaran,rakyat mula mengorak langkah bersama kami.Setakat hari ini sudah 100 orang
menandatangani petisyen kami.Mari bersama kami.Title rakyat itu sendiri adalah jenama yang
menggerunkan.'People Power' lah yang meruntuhkan kerajaan beraja Peranchis, memerdekakan
Amerika Syarikat dari British dan membuatkan Queen of England tunduk dan patuh dengan
perlembagaan rakyat Great Britain.



MARI TANDATANGANI PETISYEN KAMI


IUS


Gambar Hiasan
Evelyn dibenarkan menyerahkan memorandum dan petition desakan oleh pihak polis di hadapan Pejabat Agung PAS, Jalan Raja Laut.

1 komentar:

Evelyn said...

hi3.. very funny bro. sbnrnya den tgh call bro xenan tu.

"Bro, get out from your house now. Gi sembunyi kat kebun. SB on the way.. Ha? AT? Ahh.. Takpe. Biar dia rasa. Lain kali, kita buat petisyen utk bebaskan dia plak."

hihi..

nyle