Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 28, 2009

Ini dia cara PKR control damage.

Pengakuan benar.

Seorang mengaku membantu Kak Min memasang perangkap untuk menjerat 2 ahli PKR yang dikatakan menyogok Kak Min dengan RM80 000.

Pemuda itu mengatakan bahawa dia di upah oleh Kak Min untuk menangkap gambar mereka yang berborak dengan Kak Min sewaktu di rumah Kak Min. Mengenai rakaman pita pula, kata pemuda itu ia di uruskan oleh Kak Min sendiri.

Hal ini di dedahkan oleh pemuda itu. Pemuda tersebut juga ada ikatan saudara dengan Kak Min. "ini stategi Kak Min untuk mempopularkan dirinya untuk meraih undi" kata pemuda tersebut kepada satu sumber. "Pasal sogok-menyogok tu saya tak tahu tapi tugas saya hanya menangkap gambar dengan tidak diketahui oleh ahli PKR itu. Kak Min juga menyediakan hidangan untuk mereka berdua".

Menurut pemuda itu lagi kemungkinan Kak Min ingin membalas dendam kepada keadilan kerana "tidak Memandangnya" sewaktu Kak Min dalam parti keadilan.

Tambahnya, 2 hari sebelum itu ada 3 orang mengunjungi Kak Min dan berbincang hampir 2 jam namun beliau tidak tahu siapakah mereka itu dan dari mana serta apa tujuannya.


Lu tgk beb. Cerita takda fakta. Takda perawi. Sumber la, individu tertentu la. Tu pasal Cucu Mat Kilau kena saman. Dengar khabar Saiful sakit kelamin. Ekelee... takda integriti. Meluat habes gua dengan PKR.

Bila Anwar buat silap, maka akan muncul artikel yang mengarut habis menghalalkan dia sebagai pakar strategi. Kononnya Anwar sengaja buat hal kat Perak la, nak kasi menang lagi besar la. Wak lu!

Skang zaman fakta beb. Setakat zaman makan cili, lu dengan Tantawi, dengan Nik Abduh, boleh berambus.

Isu 16 Sept. Tak jadi. Maka keluarlah artikel merapu. Siap hantar para lembu follow di Taiwan ni beb. Punyalah bangang. Segan gile anak gua belajar sejarah tu nanti. Lepas tu wayang. Mohon undi tak percaya kat parlimen. Gilo.

Isu lompat kat Perak. Cara dia control damage ialah buat akuan bersumpah disogok puluh juta. Niama punya PKR. Budak2 PKR dia boleh kencing la. Harga maruah PKR tak setinggi tu la. Cukup umpan seks dan perangkap jer. Tak payah bazir duit.

Dia buat salah, dia akan alihkan / palingkan isu. Sebijik macam UMNO. Anwar ni masuk penjara lagi baik la. Gua lagi respek PKR masa Anwar dalam penjara. Semua keputusan diorang buat secara jemaah PKR.

Muncul Anwar, dia buat parti macam parti wak dia. Bodoh gile level ahli PKR.


No comments: