Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 17, 2009

Ikhlasnya UMNO sokong PAS.

4 comments:

MATKALAU said...

Ulama lebih mudah dutunggang oleh Umno. Ulama kan tiada sangka buruk pada orang lain. Kalau musuh nampak nak bertaubat bolehlah bincang dan muzakarah...

Abu Zahid said...

Betul kata matkalau, buat apa susah-susah ikut ulama'. ikut je najib, senang dapat projek.. Ulama' memang tak reti mentadbir, jumud, IQ rendah.. yang hebat mestilah orang bukan ulama'..

Panas Hati said...

masalahnya... ulama yang disokong ialah ulama yang nak gabung dengan UMNO.....

dulu zikir ulama-ulama PAS

"allah..Allah.. Allah..."

tapi sekarang...

"masyuk..masyuk... masyuk.. masyuk.."

percayaker.blogspot.com

Anonymous said...

Faktapada akhir zaman Allah akan tarik balik ulama2 yang ada ni satu persatu hinggalah tiada lagi orang yang memimpin agama dan menasihati amal makruf nahi mungkar.dimasa itulah manusia akan jadi porak peranda.maksiat teramat banyak,moral lingkup,masyarakat xtau nak rujuk kat sape perkara yang mencakupi kehidupan.

Confirm,
aku rasa orang macam Aduka Teruna ni lah yang akan menyelamatkan keadaan masa tu.dia akan dijadikan rujukan manusia ketika tu.sebab otak dia bergeliga dan segenap segi boleh menyelesaikan masaalah manusia dengan cara yang amat sistematik sekali.dimasa tu,agama tidak lagi menjadi way of life pada umat islam.Aduka Teruna boleh menyelesai dan menyelamatkan manusia dengan teori dan kecerdikan otaknya.

Revolusijadi dengan revolusi yang menjadi tanda2 penyelamat akhir zaman ini,adalah diseru manusia yang xsuka ulama supaya menubuhkan Kelab Anti Ulama SeMalaysia.Aduka akan menciptakan 1 hari yang dianggap hari kelepasan AM dalam setahun.hari kelepasan am itu,disarankan umat islam yang anti ulama mengadakan perhimpunan dibandar2 seperti diutara ditetapkan di IPOH.di Timur,Kuantan.di barat,KL.di selatan,Johor baru.orang ramai dinasihatkan memakai baju yang ditempah daripada butik Aduka_keramat collection yang memaparkan ayat2 tentang keburukan ulama dan kelemahan ulama dari zaman nabi hinggalah kini.banner2 hendaklah wajib memaparkan perkataan 'Hidup Aduka Teruna'.pencinta2 aduka bolehlah memaparkan perkataan lain mengikut kreativiti tetapi perkataan hidup aduka mestilah terpapar di baju tu.

ConclusionOleh sebab itu,Marilah bersama2 membanteraskan ulama.jumpa ulama,kita ludah muka dia.bila ditanya,kenapa diludah?.masa tu
masing2 kena berteriak, HIDUP ADUKA TERUNA!!! hancur ulama.


Jinnatiwannas