Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 3, 2009

Bahana mahu fight area tengah dengan Barcelona



Bila gua ramal Barca akan belasah Chelsea 6-0 seandai Chelsea fight area tengah dengan Barca, ada orang kata wa tak logik. Hahaha.

Kalaulah EPL tidak bacul dengan fight area tengah padang dengan Barca, lu dapat bayangkan tak apa yang terjadi. Real Madrid ni beb. Setakat Man U, Chelsea, Liverpool, Arsenal etc, sayur kangkung jer. Muahahaha.

So, terpaksa la main berkubu. Kuang3.... EPL rujukan bola sepak Malaysia (UMNO) jer beb. Hahaha.

"Kelab Inggeris enggan main bola dengan kami."

8 comments:

cikgupj said...

Barca banyak punyai pemain yang kepala besar dan jantung besar...

Anonymous said...

haha..apa barang real madrid AT oi..
real madrid tu kelab kaya paling loser dalam dunia..wakaka
lebih kurang taraf2 chelsea je...beli player mahal2 time tgh top, tapi bila main dah down..
so wa ramal chelsea pon akan dapat nasib sama la cam real madrid..
maybe kurang cket gol tu sbb cech ngan defender chelsea kuat cket je..
wa predict 3-1..

AdukaTaruna said...

bukan masalah defend power, tp masalah taktikal. Hiddink genius beb.

Dia main berkubu. Takut main open dengan Barca. Tu pasal wa dgn Barca tak puas hati tu. Wakakaka.

Tak salah, tapi penakut. Lalala.

Real madrid plak.

Real Madrid, lepas era Zidane, wa dah tak minat dah. Skang ni Real ada masalah manager dgn CEO.

Manager nak player bagus tak kira glamer ke tak, tp CEO lebih kepada glamer sbb keuntungan.

Anonymous said...

amende yang fight belah tengah nye bro? takde pon? ni teori apa benda nih? real kalah bukan sebab dia fight belah tengah..sebab diornag tak organize langsung. tu je. apa masalahnya nak fight belah tengah? kalau tak fight kat belah tengah...nak fight belah mana? belah kiri? ataupun depan sikit di seblah kanan padang? ataupun kanan sikit di sebelah atas sikit daripada kotak penalti di sebelah kanan...
pening jugak eden kalo tak boleh fight kat tengah.

suka-bola

sunan said...

amende lu merapu ni beb? kalau nak fanatik tu janganlah komen yang bukan2...lu ingat Chelsea tu cap ayam ker?kalau betul Barca tu power,kenapa tak boleh sumbat gol kat Nou Camp itu hari...dah tahu Chelsea main bertahan,gunalah takti lain...rembatan dari jauh ker,manalar tahu,rembat2 kana pulak tangan dak terry ker,tangan dak joe cole ker...dapatlar penalti...(walaupun menang penalti tu tak gentle...)Sepower2 Barca tak ingat ker kena hentak ngan LIverpool DULU??? hehe, you'll never walk alone...apapun aku amat2 harap Barca menang supaya dapat jumpa MU mangkok!!!

Anonymous said...

lu agak2 lah weh...xkan dah lupe kot..!!musim lepas barca kene ngan team mane mase semi UCL..bkn ke MU..??huhu...sedap mulut ko je eh..be pro lah sket klu nk wat ulasan pon...hrp2 jupe di final lah..MU akan tggu barca di ROMA..!!

sunan said...

MU bermimpi di siang hari...

Anonymous said...

sunan...

MU dah bangun dah..!!