Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 1, 2009

Akhirnya ulama mengaku kahwini Waheeda

HIBURAN

Akhil Hayy mengaku Waheeda isterinya!

Satu lagi tindakan ala2 ulama Nik Abduh. Ok la tu sesama ulama. Berkelayakan tanding kerusi Presiden dan Timbalan nih. Haha. Klik la gambar tuh.

Benda putih terangkan putih. Kemukakan faktanya. Pilih masa sesuai nak kemukakan. Jangan selindung dan main peluru tabur.

Jangan jadi macam xenan, lelaki_ini dan abanghensem. Still mengaku bujang. Gua ni anak dah 3 pun tetap mengaku ada anak 3. Waakaka.


8 comments:

mountdweller said...

Salam sdr. aduka.

Dia ni Ulamak ke?

AdukaTaruna said...

Hahaha. Guna definasi ulama oleh Dewan Ulama PAS la bro.

Ulama = yang ada pendidikan formal dalam agama.

So, Akhil Hayy lepas definasi tu bro.

Cenangau said...

Aku rasa ust ni tak berapa sesuai nak letak dalam kategori 'goreng' atau 'celup'. Mungkin jenis 'rebus' kut, tapi aku rasa bukan jenih rebus tak empuk la kut.

ekramhakim~ said...

salam AT..saudara bace habis tak artikel berita ni?sekadar bertanya...

papepon,saudara tulis la apa yg saudara rasa mahu tulis..biar ada juga org yg nak pikir saudara punye idea..=D

Anonymous said...

haha ekramhakim. lu kalau nak jadi pembaca blog dak duka ni, kena bebetul sket. kene bace pelan2.

at ni selalu guna level yang ntah apa2.

yg sama akhil hayy dengan nik abduh ialah masej yang mencetuskan fitnah.

toytian said...

Selamat hari buruh kpd semua buruh dimalaysia.
Kpd buruh2 pandai2 lah nak nilai fitnah & berbohong.
Jgn terlalu sensitif nanti kena jualan dgn AT .
Itukan mainan golongan AT or Alien, kalau tak sensasi mana ada org nak layan dia.
Fitnah jgn tak fitnah bro....biar satu planet bumi tahu.

Xenan said...

owh..wa terfitnah lagi cam akhil kay.Terpaksa wa mengaku wa dah kahwini heliza

Anonymous said...

AT suruh klik gambar tu..dah klik ke?
kalau dah klik..dah baca ke..?
kalau dah baca, faham ke?




Benda putih terangkan putih. Kemukakan faktanya. Pilih masa sesuai nak kemukakan. Jangan selindung dan main peluru tabur.

Perenggan ni bukan tuduhan atau fitnah....nasehatttttttttttt....!

kj