Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 5, 2009

abanghensem = Nik Aziz.

kan wa dah cakap..... kena tunggu TGNA balik umrah la nak setel pasal kes Nik Abduh ni.... nak harapkan "orang tu".... diam membisu aje lah.... gen tahap TGNA ni jarang bro ada dalam orang melayu.... tengok jer Najib.... pasal penanti pun masih buntu lagi nak letak ke tak nak calon lawan PKR..... gen wa pun ada iras² TGNA... lu boley la bayangkan tahap gen wa.... hehehe

-abanghensem

Jap wa bayangkan muka lu macam TGNA muda2 dulu jap.

mmmmm...
mmmm....
mmm.
mm.

Pergh... muka lu sebijik Nik Abduh la bro. Hahahaha. Mesti kete mewah cam Nik Abduh gak. Siap bagi no plat tu beb kat blog. Wakaka. Akulah pewaris nabi. Ngeee...

Pada wa, TGNA genius faktor keajaiban peratus teroka otak. Wa pernah baca novel biografi someone berjudul Anak Pondok kalau tak silap. Nik Aziz student genius kat U India. Lupa plak nama U tu. UiTM kot. Hahaha.

Ini setakat Mesir.. U pro Israel. Kah kah kah. Gua membakar line.

5 comments:

uma said...

nik abduh naik kete pe tu?
kasi bubuh gamboo kete kejap..hehe

Anonymous said...

university Deoband. wa pon baca buku tu bro..hoho. wa dapat buku tu masa kat sekolah rendah. hadiah pereksa dapat nombor 2 masa darjah 5. ingat lagik tuhh...

suka bola.

Xenan said...

tuh laa...wa dah lama nak tanya.antara ostad india,timur tengah ngn US sapo lagi power?

lelaki_ini said...

Wa ingat ikot environment la Xenan.

Faktor2 :

- konflik dalaman negara
- gerakan2 Islam yg aktif
- tekanan politik pemerintah
- karektor penduduk tempatan

Faktor2 tu akan m'pengaruhi :

- bentuk pendidikan yg disampaikan
- cara penyampaian
- keterbukaan pembelajaran & pengajaran
- displin & komitmen pendidik & penuntut
- kesan/hasil drpd proses pendidikan tu

Anonymous said...

pergh!!! lu wat satu topik untuk post wa tu.... tengok la betapa geniusnya wa..... wahahaha..... walapun wa belajar kat U "cap ayam" tapi gen wa tetap setarap TGNA...... hehehe

-abanghensem