Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 24, 2009

Unity Gov Hadi Awang.

Haha. gua paling lawak puak2 yg tegakkan benang budus Hadi. Tak kena langsung dengan hujah.

Unity Gov tu dah cantik dah. Boleh dibahaskan. Tp yg tak cantiknya homework. Lepas bg cadangan dia menikus. Sohai punya ulama. Nak tiru taktikal gua, jadi blogger jer la. Bwk2 benti jadi pemimpin.

Kalau takut nak fight idea dalam medan intelek terbuka duduk Rusila jer la. Tak payah memandai2. Bukan tak bagus Unity Gov. Bagus. Tapi jelaskanlah.

Mana pdf? mana artikel? mana PC? Mana blue print? Mana dialog? Sohai punya ulama Melayu. Cane gua nak respek. Haha. Bawah tumit punya intelek.

Harapkan Roslan sms jelaskan. Dia g Palestine. Terkial2 mamat tu. Dah macam karangan budak tingakatan 5 jer gua tgk. Last2 kena terajang pemilihan baru2 ni.

Bila semua org2 dia dah byk kena terajang, baru Hadi bagi penjelasan Unity Gov. Bangang punya ulama. Unity Gov hanya dijelaskan kerana pemilihan dan kedudukan politik. Bukan kerana rakyat!

Haha. Ulama Melayu.... Ulama Melayu......

10 comments:

lelaki_ini said...

Bro. wa dah naik muak dgn KP nih. Sehingga ke hari ni, wa x nampak yg KP ni akan jd realiti. Smua pihak dah lupakan KP nih since si pengemuka usul gagal m'bentangkan intipati KP ni secara jelas.

Kita tgok keputusan Muktamar nanti camne. Perkukuhkan PR atau teruskan agenda KP. Skrg ni pun wa yakin p'wakilan muktamar dah ada p'dirian masing2. Hint dah ada.

Anonymous said...

salam... wa repek dengan lu, tapi kalau bab niat lu nak tegur ulama dengan bahasa biadap, wa rasa lu silap. walaupun lu rasa ok je dengan tulisan lu, tapi lu lupa dengan pembaca blog lu. doa² adalah sebahagian senjata bagi ulama dan org yang mencintai ulama. sbb tu org sanggup mati sbb ulama. semua org mati, tapi mati untuk bersama ulama paling bagus. ulama pewaris nabi beb...lu kalu nak teruskan dgn bahasa kasar lu , silakan...

Xenan said...

hehe,
Ok la AT,bab homework tuh wa surrender.Tapi bab UG wa tak surrender!

Idup UG..maner uma nih.Meh jerit sama2.Idup UG!!!

uma said...

haha...
sia2 wa pulun idea hadi ni,
last2 wa dikambeng itam kan..
dgn SU bungkus...haha

idup UG...idup UG..
mana hadi ni?hahaha

Xenan said...

Idup UG..Idup UG!!
Jap lu pegang banner UG kita ni.
Wa nak call Roslan SMS tanya hadi mana.
Ker kene SMS jer??
hehehe

Anonymous said...

alahai cik anon kat atas tuh, meh wa nak sekeh cket..
apa kata lu pergi tanya kat haji hadi, antara lu ngan AT siapa lagi dia suka? hahaha...
wa amat yakin wal percaya lah dia amat berbulu ngan AT kan..tapi at least dia akan prefer AT dari lu..
kenapa??
malas plak rasa nak menaip..lu pikir sendiri ah..wa rasa pas lu pikir soklan wa tuh konpem lu dapat jawapan..

-orang jauh-

alang said...

Lu nak tau ke sebab pe TG Hadi tak bagi blue print or wuteva. Sebab, dia baru bagi intro, puak2 PAS yg ntah apa2 ni dah bagi kata dua. Nik Aziz plak bila dah dihasut oleh puak2 tertentu suh dia tutup trus cadangan tu. Bistu nak buat camne? Klau dicadangkan juga, nanti puak2 PAS bawahan ni kata dia tak ikut jamaah la apa la. Mentaliti out. Tgk la pemilihan PAS nanti, aku comfirm, puak2 yg gila kuasa ni akan menentang Pucuk pimpinan skrang dan sekaligus mengikut telunjuk Anwar Ibrahim. Apa, dia ingat Anwar Ibrahim tu maksum ke. Semua yg dia buat semua betul. Ada akai pakai la wahai sesetengah puak2 PAS.

uma said...

ok,xenan..
wa tgh pegang baner UG ni..haha

lu baik2 sms bro.roslan..
kang dia x tahu lak kita geng UG..haha

sapa dia dari puak2 PAS ni ikut
telunjuk anwar... nak kene terajang tu..haha

Xenan said...

seb baik lu ingatkan gua.Gua dah tambah Tok Guru hadi awang dlm sms td.

hahaha...AT.ko kot ikut telunjuk anwar.warghahaha.

telanjang..eh terajang die bro uma.

Anonymous said...

AT bila lu kutuk ulamak gitu waa pun nak kutuk lu he he..walaupun waa tak suka cara PAS ganu tadbir Parti, waa x suka lu guna ayat kurang ajar untuk kritik ulamak.. ada kaedah lain bro...harap jangan jadi cam pemuda cam spesis PKR ..

fanatik