Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 16, 2009

Tok Bomoh bertugas di luar kawasan.

Oleh : Setiausaha Sulit AdukaTaruna

Dimaklumkan bahawa blog ini diamanahkan kepada saya selama seminggu. Tok Bomoh kita bertugas di luar kawasan. Alasan nak nyorok beb.

Hahahaha. Nampaknya gua terpaksa tukar mangkuk megi gua. Arsenal belasah Villarreal, Man U menang tipis 1-0. Maybe sebab terlindung kat telur dalam mangkuk megi tu. Selalu wa masak megi tak letak telur beb.

Sebenarnya (Tok Bomoh cari alasan nih), ramalan tu datang dari mangkuk megi semata. Tak disertakan dengan analisis taktikal. Sebab gua tak follow Villarreal punya team. Hahaha. Ingatkan bagus, rupanya standard liga kampung diorang jer. Takda idea, takda kesungguhan nak fight bola. Kena buli dengan bebudak.

So, tahniah la kepada puak2 Arsenal dan puak2 Man U. Dugong_Darat dah sukarela nak ganti gua tukar blog kaler pink. Hahaha. So, gua tak payah. Tak janji pun. Muahaha.

Namun, berdasarkan pemerhatian gua kat Arsenal n Man U ni, gua tetapkan pendirian gua kepada analisis gua yang sebelum ini.

Final Man U vs Barca. Dan Man U 55% menang tipis atau menang penentuan penalty.

6 comments:

Farhan said...

haha

AdukaTaruna said...

tu dia gelak riak wal bongkak panatik Arsenal. Hahaha.

Anonymous said...

lek lu AT oi..wa cakap final nanti..
kalau final barca vs arsenal baru lu kena tukar kaler pink..amacam??
(ni kira menjaga maruah lu gak neh..haha)
tapi jgn ah sampai ban wa..
dah ah carta terbawah..sob2

-orang jauh-

dugong_darat said...

tu la ko...
tak cakap awai-2...
tgk AT dah lari...
siap buh spender kat luar lagi...
hehehehehe

Anonymous said...

kah kah kiok arsenal vs barca kah kah kiok....chayok jgn tak chayok....team bebudak ya AT....

Anonymous said...

hahaha.... wa tetap harap RED WARROIRS menang kat N9 nanti..... siap la geng N9.... kalau RED WARRIORS kalah....... abis la kete sekitar stadium tu kena bakar.... hahaha......................... laaaa........ silap channel ni.... ingatkan cakap pasal liga super tadi...

-abanghensem